Arkadaşlar merhaba, geçen ay kimyasal gebelik gecirdim çok ağır belirtiler yaşadım bütün hamilelik belirtileri vardı reglim 2 gün geçince test verdim kan 5. 75 çıktı doktor gecikmeye göre düşük muhtemelen 2 gün sonra regl olursun dedi ki dediği gibi de oldu ağrılı sancılı ve çok pihtili şekilde 8 9 gün regl oldum son günleri adete siyah camurdu sonra adetim bitti 5 6 gün sonra peceteye önce hafif kılcal damara benzeyen kan lekesi geldi sonraki gün kahverengi leke oldu sadece bir kere iç çamaşırına bulaştı peceteye geçti içimde kalankar temizlendi muntemelen yumurtlama günümü takipmetmedim kafama takmadım bu ay 2 güne bir ilişkiye girdik eşimle şuan adetime 5 gün var karnımda adet ağrısı gini ağrı var karnım aşırı sis çok gaz var bide tuvalete çok giriyroum o kadar başka belirli yok geçen ay göğüslerim falan inanılmaz sis ağrılı idi bu ay henüz yok sadece hafif Kasım ağrısı bel ağrısı yaşıyorum bu ay cidden düşünmedim takmadim ama evde geçen aydam kalan gebelil testi vardı kaset test yaoayimda atayım dedim gene la havle vela silik çizgi geçen ay ki gibi üzülmek istemiyorum ister istemez kimyasalda bebek olmuyor düşük yok ama ister istemez sanki bebeği kaybetmiş gibi üzülüyor insan ama doktorum bana kimyasal iyi birşey hem içini temizler hemde hamile kalabiliyorsum yumurtlama.oluyor sperm ve yumurta bulusabiliyormus dedi öyle teselli buldum testi aşağı bırakıyorum boyle olan arkadaşlar varmiydi yardımcı olurmusunuz ? Kimyasaldan sonraki ay gebe kalan var mı ???? Ve akıntım da şuan kremsi kıvamda çamaşıra bulaşan şekilde hem sıvı hem kremsi beyaz