Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne testin?Dün ki testim
Çizgiler pembe değil kuruma çizgisi olabilir bu bu sonuç ne zaman çıktı ilk 10 dakikada mı ?Dün ki testim
Akşam yapsam çıkarmı acaba Sorun olurmu illa İlk idrarmı olcakBi test yapın isterseniz en azından kafanız rahatlar istiyorsanız sağlıkla vardır inşallah
DuratestMarkası ne testin?
5 dk içinde cikti 10 dk sonrada iyice belirdiÇizgiler pembe değil kuruma çizgisi olabilir bu bu sonuç ne zaman çıktı ilk 10 dakikada mı ?
Kuzum valla artık şu gölge gibi çıkan sonuçlara çok güvenmiyorum. Bir de bazı markalar yalancı pozitif gösterebiliyor.Duratest
Cikar ilk idarar onemli degil sizin yine 5 gun kala gelmis benim 13 14.gun kala geldi 4 gun leke leke geldi daha adetime 10 gun var karnim agriyo doktora gittim kist vb bir sey yok adet gecikmesi bekle dedi bebek icin daha belli degil ulturoondan dediAkşam yapsam çıkarmı acaba Sorun olurmu illa İlk idrarmı olcak
Bu test yani marka çıkarıyorDuratest
Benimde öyle ya karnımda seyirme var ve bazen çok ağrı giriyor tıpki adet olacakmışım gibi adetimde gecikti zaten ama akıntı başladı ilk baş sonra kahverengi lekelenme geldi şimdi ara ara dediğin gibi Pembe kan geliyor ama 1 damla yerleşme kanamasımı yoksa hiç anlayamadım testlerede asla güvenmiyorum bir kez pozitif çıkarttı ve ilk hamileliğimde test hep negatif çıktı kızıma 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim bundadamı aynısı olucak merak ediyorum hiçbir şekilde çıkmıyor testlerde hastaneyede gidip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eşimde diyorki bekle hamileysen nasılsa 9 ay sonra doğurursun diyorBenim halen peçeteye sildikce Akıntıyla belirli belirsiz Pembe kan geliyor