- 15 Ağustos 2025
- 23
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi tazzzyhlascii
-
Ama adetime daha varEvet gözüküyor kan ver istersen
Evet ama dayamayıp akşam yeniden yaptım bu kezde hiç bir şey yokOnu ne sen bilirsin ne ben Rabbim dek düz versin içini ferah tut testi tekrarladın mi
Daha erken ama üsttekini ilk idrarla yaptıysanız akşam belki seyrelmiş diye çıkmamış olabilir dpo 12 14 de yapmanızı öneririmEvet ama dayamayıp akşam yeniden yaptım bu kezde hiç bir şey yok
Öyle mi diyorsunuz o zaman 2 3gunden yine tekrarliyim.Daha erken ama üsttekini ilk idrarla yaptıysanız akşam belki seyrelmiş diye çıkmamış olabilir dpo 12 14 de yapmanızı öneririm
Evet canım dpo 12 de bile silik çıkar normal yaniÖyle mi diyorsunuz o zaman 2 3gunden yine tekrarliyim.
Çok sevindim.saglikla almayi nasip etsin Allahim.insallah darısı başımıza.su an hamilemisiniz.testi ne zaman yaptınızEki Görüntüle 3653034 Reglime 1 gün kala böyle cıkmıştı ama ben erken yumurtlama yasadıgımı dusunuyorum
InsallahEvet canım dpo 12 de bile silik çıkar normal yani
Merhaba adet gecikmesinin üçüncü günü test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misinizÇok sevindim.saglikla almayi nasip etsin Allahim.insallah darısı başımıza.su an hamilemisiniz.testi ne zaman yaptınız
Bence varMerhaba adet gecikmesinin üçüncü günü test yaptım ama bozuk mu değil mi pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz
Bugün yaptım ilk idrar değildi ama şimdi özel hastane aciline gidip kan vermeyi düşünüyorum yoksa kafam allak bullak olcak, birde erken gebelik testide yaptım ama onda hiçbir şey çıkmadı direkt kaset testte böyle bir sonuç oldu nedendir acabaBence varne zaman yaptın doktora gittinmi
Bugün yaptım ilk idrar değildi ama şimdi özel hastane aciline gidip kan vermeyi düşünüyorum yoksa kafam allak bullak olcak, birde erken gebelik testide yaptım ama onda hiçbir şey çıkmadı direkt kaset testte böyle bir sonuç oldu nedendir acaba
Bugün yaptım ilk idrar değildi ama şimdi özel hastane aciline gidip kan vermeyi düşünüyorum yoksa kafam allak bullak olcak, birde erken gebelik testide yaptım ama onda hiçbir şey çıkmadı direkt kaset testte böyle bir sonuç oldu nedendir acaba
Bilmem canım.bendede aynı sorun ama ben erken gebelik testi yapmadım.baska belirtilerin varmi seninBugün yaptım ilk idrar değildi ama şimdi özel hastane aciline gidip kan vermeyi düşünüyorum yoksa kafam allak bullak olcak, birde erken gebelik testide yaptım ama onda hiçbir şey çıkmadı direkt kaset testte böyle bir sonuç oldu nedendir acaba
Sırt ve kalça agrim var tuhaf bir şekilde birde göğüslerimde ağrı var başka belirtim yokBilmem canım.bendede aynı sorun ama ben erken gebelik testi yapmadım.baska belirtilerin varmi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?