Hamilemiyim

gizemli okyanus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
3
0
1
36
3 gün hafif pembe renkte kanama yaşadım vajina dudaklarımda kaşıntı oldu sonra geçti idrarımı yaparken köpürmeler oldu sık sık idrara çıkmaya başladım yemek kokularına karşı hassasiyet başladı ama sonra 4gün kokusuz normal regl gibi kanamam oldu göğüslerimde hassasiyet oluştu ve göğüs uçlarım koyulaştı zamanını 1ay olmadan tekrar regl kanaması gibi kanama yaşadım ama hiç ağrı kramp hissetmedim adetimde ağrısız geçer zaten regl oldum diye düşündüm 7hafta oldu idrara sıkışmaya bazen kaçırmaya başladım aynı zamanda hpv yim hamilelik testi yaptım ara ara hep negatif çıktı ama belirtiler hamilemiyim şüphedi yaratıyor sizce ne olabilir

Belirtiler daha ilerde çıkıyor acaba düşük mü oldu bir ay olmadan bir daha normal kanama olması garip geldi
İdrarda en başta rahim küçük yani 4 ay sonra bende sıkıştırma başlamıştı anca büyüyor siz doktora gidin bence kontrol edilsin bir de 7 hafta da hamilelik çıkardı

Belirtiler daha ilerde ortaya çıkıyor derken göğüs ucu koyulaşmasını lekelenmeden 2 ya da 3 hafta sonra oldu göğüs ucu koyulaşması hamilelikte kaçıncı haftada olur bunu bi netleştirsem

Belirtiler daha ilerde ortaya çıkıyor derken göğüs ucu koyulaşmasını lekelenmeden 2 ya da 3 hafta sonra oldu göğüs ucu koyulaşması hamilelikte kaçıncı haftada olur bunu bi netleştirsem
Ben 16 dayım hala koyu değil? Çok kez gögsüme bakıp acaba koyulaşma var hamile miyim dediğim oldu ama değildim regl olucağım zaman gögüs hassasiyeti daha büyük oluyordu hala da gögüslerde hassasiyet yok tek gögüs ten anlaşılmaz bir de üstüne regl olmuşsunuz benimde kafam karıştı bence bir randevu alın burdan ne desek boş malesef

16 dayım derken 16. Haftamı demek istediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…