Hamilemiyim

mrnktn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba hanımlar benm adetim 1 hafta önce bitti dün göğsümün ucunda sıvı gördüm sıkınca süt çıktı bugün test yapim dedim erken gebelik testi yaptım sanki silik çıktı.sizce hamilelik olabilir mi ya.bu arada 2 çocuğum var.

Eklentiler

• 20260213_122156.webp
    20260213_122156.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 182
test yalancı pozitif vermiyorsa evet hamılesınız ve gogusunuzun ucunu sıkmayın o ıyi bişey değil

Test markası freely değilse muhtemelen gebesiniz.

ama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor

o marka diil ama adet yeni bitti nası olur ki.
Baska bir markayla tekrarlayin awox predictor gibi onda da silik cikarsa kan verin

Baska bir markayla tekrarlayin awox predictor gibi onda da silik cikarsa kan verin
hmm anladım ben en iyisi pazartesi kab testi verim.gebelik şuan düşünmediğim için sıkıntılıyım bebeğim 2 yaşında henüz.

kaset testte bu şekilde çıktı.

ama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor

o marka diil ama adet yeni bitti nası olur ki.
prolaktın yüksekse süt kanallarınız genişse bebeğim yok mesela benım geniş ondan geliyor doktor kesinlikle uyarma göğüslerini kanalların tıkanır dedi kan ve yahut farklı bı renk sıvı gelirse şeffaf beyaz hariçi o zaman muhakkak gel dedi radyolog

Merhaba hanımlar benm adetim 1 hafta önce bitti dün göğsümün ucunda sıvı gördüm sıkınca süt çıktı bugün test yapim dedim erken gebelik testi yaptım sanki silik çıktı.sizce hamilelik olabilir mi ya.bu arada 2 çocuğum var.

Ben yakın zamanda aynı şeyleri yaşadım, gidip kan verin. Benimki kimyasal gebelikmiş, kendi kendine sonlandı. Benim de adet bittikten 4 gün sonra kahverengi akıntı başlamıştı, neredeyse 4-5 gün devam etti, erken gebelik testlerinde silik çizgi çıkıyordu.

Kasette negatif görünüyor

prolaktın yüksekse süt kanallarınız genişse bebeğim yok mesela benım geniş ondan geliyor doktor kesinlikle uyarma göğüslerini kanalların tıkanır dedi kan ve yahut farklı bı renk sıvı gelirse şeffaf beyaz hariçi o zaman muhakkak gel dedi radyolog
Bende 1 ay oldu biyopsi filan alındı annem göğüs kanseri bende de ağrı olunca bakıldı acaba ondan mı oldu dedim.

oluyordur niye olmasın içerirsini bilemiyoruz adetten hemen sonra gebe kalan çok
Allahtan hayırlısı artık ya tek sıkıntım daha yeni emardı tomografiydi hepsine girdim influenza geçirip ağır ilaçta kullandım o yüzden.

Ben yakın zamanda aynı şeyleri yaşadım, gidip kan verin. Benimki kimyasal gebelikmiş, kendi kendine sonlandı. Benim de adet bittikten 4 gün sonra kahverengi akıntı başlamıştı, neredeyse 4-5 gün devam etti, erken gebelik testlerinde silik çizgi çıkıyordu.
ya üzüldüm o çok zor bir durum. Aynen bende gidip kan vericem.

Back
X