Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor ki daha.test yalancı pozitif vermiyorsa evet hamılesınız ve gogusunuzun ucunu sıkmayın o ıyi bişey değil
ama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyortest yalancı pozitif vermiyorsa evet hamılesınız ve gogusunuzun ucunu sıkmayın o ıyi bişey değil
o marka diil ama adet yeni bitti nası olur ki.Test markası freely değilse muhtemelen gebesiniz.
Baska bir markayla tekrarlayin awox predictor gibi onda da silik cikarsa kan verinama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor
o marka diil ama adet yeni bitti nası olur ki.
ya adet zamanı yumurtladınız ya test bozuk.ama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor
hmm anladım ben en iyisi pazartesi kab testi verim.gebelik şuan düşünmediğim için sıkıntılıyım bebeğim 2 yaşında henüz.Baska bir markayla tekrarlayin awox predictor gibi onda da silik cikarsa kan verin
inşallah test bozuktur bebeğim 2 yaşında henüz erken.Allahım olmayana çok isteyene versin inşallah.ya adet zamanı yumurtladınız ya test bozuk.
Baska bir markayla tekrarlayin awox predictor gibi onda da silik cikarsa kan verin
aynen görünmüyor pazartesi kan verip emin olayım en iyisi.teşekkür ettim yorumlarınız için :)Göremedim ben burada.
prolaktın yüksekse süt kanallarınız genişse bebeğim yok mesela benım geniş ondan geliyor doktor kesinlikle uyarma göğüslerini kanalların tıkanır dedi kan ve yahut farklı bı renk sıvı gelirse şeffaf beyaz hariçi o zaman muhakkak gel dedi radyologama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor
oluyordur niye olmasın içerirsini bilemiyoruz adetten hemen sonra gebe kalan çokama bu kadar çabuk nasıl olur ki adetim yeni bitti yumurtlama olmuyor ki daha.
Merhaba hanımlar benm adetim 1 hafta önce bitti dün göğsümün ucunda sıvı gördüm sıkınca süt çıktı bugün test yapim dedim erken gebelik testi yaptım sanki silik çıktı.sizce hamilelik olabilir mi ya.bu arada 2 çocuğum var.
Bende 1 ay oldu biyopsi filan alındı annem göğüs kanseri bende de ağrı olunca bakıldı acaba ondan mı oldu dedim.prolaktın yüksekse süt kanallarınız genişse bebeğim yok mesela benım geniş ondan geliyor doktor kesinlikle uyarma göğüslerini kanalların tıkanır dedi kan ve yahut farklı bı renk sıvı gelirse şeffaf beyaz hariçi o zaman muhakkak gel dedi radyolog
Allahtan hayırlısı artık ya tek sıkıntım daha yeni emardı tomografiydi hepsine girdim influenza geçirip ağır ilaçta kullandım o yüzden.oluyordur niye olmasın içerirsini bilemiyoruz adetten hemen sonra gebe kalan çok
ya üzüldüm o çok zor bir durum. Aynen bende gidip kan vericem.Ben yakın zamanda aynı şeyleri yaşadım, gidip kan verin. Benimki kimyasal gebelikmiş, kendi kendine sonlandı. Benim de adet bittikten 4 gün sonra kahverengi akıntı başlamıştı, neredeyse 4-5 gün devam etti, erken gebelik testlerinde silik çizgi çıkıyordu.