• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

esma343434

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar selam eşimle yaklaşık ik aydır korumasız ilişki yaşıyoruz bu ay her türlü şeyden yararlandık yani yumurtlama dönemi bereketli günler iki günde bir ilşki yaşadık son bir kaç gündür kasıklarımda batma hissi var göğüs uçlarında hassasiyet baş ağrısı falan da var adetime dört gün var ama kaset testlerden test tuttum negatif çıktı sizce hamilelik varmı yada buna benzer bişey yaşayan oldumu

Kaset testlerin çoğu geciktikten sonra doğru gösteriyor ben cok güvenmiyorum açıkcası erken gebelik testi yapın daha erken zaten

Artık yapmayı düşünmüyorum sürekli heyecanlanıyorum günümü beklesem iyi olucak galiba yine de tskkürler
Bende aynı belirtiler regli öncesi de olabilen belirtiler de ben adete bir kaç gün kala yaptığım da bişey çıkmıyordu belki sizde farklı olur

3gün üst üste 20 dakika sonra çıkan çizgileri gördüm 19 şubata Ovitrela iğnesi yaptım sizce gebelik varmı

Eklentiler

• IMG_1880.webp
    IMG_1880.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1879.webp
    IMG_1879.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1876.webp
    IMG_1876.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 36
Evet var gibi gözüküyo Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende de öyle olmuştu dahq yeni olduğu için test silik çıkmıştı

Evet var gibi gözüküyo Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende de öyle olmuştu dahq yeni olduğu için test silik çıkmıştı
Kan testi vermeye korkuyorum ama erken gebelik testi yaptığım gibi değilde 15 20 dakika sonra çıkması beni şüpheye düşürüyor

Testin içini aç sil eğer çizgi duruyosa hamilesin durmuyosa maalesef değilsin sen bi testleri sil yada iki gün bekle tekrar test tut hayırlısı inşallah banada haber et merak ederim

Back
X