Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi benimde böyle çıktı biraz önce yaptım artık kan verince emin olabiliriz sankiKızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım sabah ilk 5 dakikada silik çıktı 10 dk iyice belirginleşti böyle olupta hamile olan varmı acaba
Var gibi görünüyor ama kanına baktirirsan daha iyi sonuç alırsın bı de belirtilerin hiç olmuyor öyle de hisedebiirsin cnmKızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım sabah ilk 5 dakikada silik çıktı 10 dk iyice belirginleşti böyle olupta hamile olan varmı acaba
Yok benim 6 yaşında bi kızım var 3 ay öncede 6 aylık hamileydim bebeğimin kalbi durdu karnımda doğum yapmama az kalmıştı şimdi eğer varsa Rabbim bidaha nasip etti inşallah Rabbim herkesin dilediğini versin kimse Bebek hasreti çekmesinEvet senin ilk mi
Sağol canımbaşın sağolsun canım amin inşallah![]()
Adet belirtisi ile aynı oluyor zaten bir fark yok bende öyle öğrendim hamilesiniz sizde kan verin hayırlı olsunnBelirti var ama adet belirtisi ile aynı gibi
Çok teşekkür ederimAdet belirtisi ile aynı oluyor zaten bir fark yok bende öyle öğrendim hamilesiniz sizde kan verin hayırlı olsunn