- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın verecem inşallahVar gibi canım kan ver en iyiisii :)
Ay nasıl sabrediyorsun koş hemen verYarın verecem inşallah![]()
Banada var gibi geldi .Merhaba kızlar benim son adet tarihim 23 Eki Görüntüle 3717331 Eki Görüntüle 3717332 Şubat bu gün beklenen adet günüm dün erken gebelik testi yaptım bu günde normal kaset testlerden yaptım ikiside silik çıktı ilk 10 dakika içinde sizce gebelik varmıdır acaba
İnanki çok zor sabrediyorum hastane çok uzak bende 1 çocukla o kadar yolu gitmeye üşeniyorum valla yarın eşimle birlikte giderim inşallahAy nasıl sabrediyorsun koş hemen ver
Var evet gözünüz aydın kan verin netlessinMerhaba kızlar benim son adet tarihim 23 Eki Görüntüle 3717331 Eki Görüntüle 3717332 Şubat bu gün beklenen adet günüm dün erken gebelik testi yaptım bu günde normal kaset testlerden yaptım ikiside silik çıktı ilk 10 dakika içinde sizce gebelik varmıdır acaba
Ayyy hadi inşallah yaaBanada var gibi geldi .
Çok şükür yarın kan vermeye gidecwm inşallahVar evet gözünüz aydın kan verin netlessin![]()
Hadi bakalim hayırlısı inşallah sonucunuzu yazarsaniz sevinirim bu arada yarın sabah varsa testiniz tekrarlaybilirsiniz en azından koyulugu takip içinAyyy hadi inşallah yaa
Çok şükür yarın kan vermeye gidecwm inşallah![]()
Insallah guzel sonuclar alirsinizAyyy hadi inşallah yaa
Çok şükür yarın kan vermeye gidecwm inşallah![]()
Evet test var elimde yedek yarında yapacamHadi bakalim hayırlısı inşallah sonucunuzu yazarsaniz sevinirim bu arada yarın sabah varsa testiniz tekrarlaybilirsiniz en azından koyulugu takip için
Gece acilden ver bari acile doktor takip için istiyor de salla bir şey o zaman alıyorlarİnanki çok zor sabrediyorum hastane çok uzak bende 1 çocukla o kadar yolu gitmeye üşeniyorum valla yarın eşimle birlikte giderim inşallah![]()
İnşallah koyulaşır güzel haberlerle inşallahEvet test var elimde yedek yarında yapacam![]()
İnşallahInsallah guzel sonuclar alirsiniz![]()
En iyisi öyle yapayım o zaman teşekkür ederimGece acilden ver bari acile doktor takip için istiyor de salla bir şey o zaman alıyorlar
İnşallah koyulaşır güzel haberlerle inşallah![]()
Ah benden de o kadar yemin ederim gözüme bir gram uygu girmiyor heyecandan meraktanGözünüz aydın bana da var gibi geldi
Bende yarın sabah yapıcam içim içine sığmıyor
Evet evet bize de haber verİnşallah
En iyisi öyle yapayım o zaman teşekkür ederim![]()
Sonuç ne oldu
Ah benden de o kadar yemin ederim gözüme bir gram uygu girmiyor heyecandan meraktan
İnşallah güzel haberler alırız![]()
Adet oldumSonuç ne oldu
Olsun bu ay olur ümidi kesmemek lazımAdet oldum![]()