• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

3 4 gün kala yap bekle morelini bozma ben 2 aydır deniyordum inşallah olur seninde tüm kalbimle dua ediyorum sana 🌸
İnşallah bende güzel haberi yazarım sana sende yeni annesin duan kabul olur her aklına geldiğimde eksik etme bende sana edicem sağlıkla güzellikle doğsun bebis🐥

Bugün test yaptım silik çıktı kan verdim beta 38 çıktı 🤗
Merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıklıca kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Bu ay ben de hamileymişim gibi hissediyorum da normalde hiç öyle bir akıntı görmem ama beyaz süt kaymağı gibi koyu akıntı geldi sizde de oldu mu hiç öyle bir akıntı

Merhaba ben gebelik düşünüyorum adetime şuan altı gün kalmış ama on gün kala dan beri mide Yanmam çok sırtım ağrı vuruyor geçiyor iştahım çok arttı bunlar sizce bir belirti midir yoksa psikolojik olarak mı midem çok ekşiyor ama eğilinince kusasım geliyor sırt ağrılarım vuruyor geçiyor arada oluyor ama geçmedi kahverengi bir leke gelmişti Yumurtlamadan üç gün sonra sonra çamaşırımda gördüm böyle nasıl desem ki sümüksü bir yapı falan bir kere geldi geçti ama daha da gelmedi dün beyaz akıntı geldi göğüslerimde bir şişlik var normalde ben adet olmadan önce on gün kala falan bel ağrım değil hiç bel ağrım olmazdı sırt ağrım diyim ilk defa böyle oldu yani iki gün kala falan göğüslerim şişerdi
Merhaba kasık ağrılarınız da oluyor mu ben dün test verdim adete 7 gün kala beta 65 ile öğrendim 2 gün aralıklı beta verdiniz mi

Back
X