Hamilemiyim?

pions5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Merhaba hanımlar men pcoslu biriyim.yaklaşık 1aydır sağlıklı beslenme,hergün avokado,gluten ve şeker alımı 0+yürüş ile 9kilo verdim.şu an 55kiloyum✨İnofolic combi hp içiyorum.Herzaman yumurtlamam 35/40cı gunler oluyodu ve ya daha geç.ama bu döngüde 19cu gün oldu ve 3günü değerlendirdik.Şu an dpo 11deyim reglimin geçmesini bekliyorum o zaman test yapıcam inşAllah.Şu anki belirtilerim göğüs hassasiyeti ve ara sıra regl sancısı ama daha hafif
Şimdi sorum şu hamilelik belirtileriniz nasıldı?Ve pcoslu bayanlar nasıl hamile kaldınız acaba?

Merhabalar öncelikle konuyu açalı 1 ay olmuş ve inşallah güzel haberi almışsınızdir ben de pkos hastasıyım. 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri korunmadık bu bir buçuk yıl içinde birkaç kez kadın doğum doktoruna gittim hormonlarım çok iyi ve dahiliyede geçen ay değerlerime baktırdım şimdi de her ihtimale karşı yarın endokrinolojiye gideceğim reglımin bu ay 41. gündeyim ve hala olmadım normalde son 2-3 aydır kendimi rahat bırakmıştım ve takmıyordum artık gecikince test bile yapmıyordum ama bu ay ilk defa akıntılarım çok fazla gelmeye başladı devam hala devam etmekte aşırı yorgunum sürekli son birkaç haftadır birkaç defa da başım döndü sürekli regl olacakmışım gibi bir his var ama olmuyorum ümitlenmek de istemiyorum g*********** hassasiyet olmadı ama birkaç defa Sabah ilk uyandığımda feci bir şekilde kasıklarımda Ağrı ile uyanmıştım ara arada işte kasıklarımda ağrı oluyor ama yine ümitlenmek de istemiyorum yarın endokrinolojiye gideceğim oradan Beta HCG testi de isteyeceğim size sorun sizin belirtileriniz neydi ve inşallah güzel haberi aldınız mı ve sürecinizi de merak ediyorum

Back
X