- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi zeynep89098889
-
hayırMeraba bir ilişki durumum olmadı denecek kadar az bi yakınlaşma oldu zevk suyu sadece anal bölgeye temas etti bir hafta sonra adet oldum adetle beraber mide bulantılarım kusmalarım başladı koku hassasiyetim vardı b 12 iğneleri aldıktan sonra geçti hala devam ediyor bulantılarım 2. Kez normal zamanda adet oldum son üç günü aşırı kanamam vardı karın ağrım pıhtılı kanama oldum oda geçti reflü ve vertigom vardı arkadaşlarım ondandır dedi bilmiyorum sizce bütün belirtiler var ama normal günimde iki kere çok kanamalı adet oldum hamilelik riskim varmı
Once nasil iliski yasandigini nasil bebek olustugunu ve ne olursa HAMILELIK OLMAZ konularini ogrenmelisin. Yoksa her opusup koklasmanda hamilemiyim konusu acacaksin.Meraba bir ilişki durumum olmadı denecek kadar az bi yakınlaşma oldu zevk suyu sadece anal bölgeye temas etti bir hafta sonra adet oldum adetle beraber mide bulantılarım kusmalarım başladı koku hassasiyetim vardı b 12 iğneleri aldıktan sonra geçti hala devam ediyor bulantılarım 2. Kez normal zamanda adet oldum son üç günü aşırı kanamam vardı karın ağrım pıhtılı kanama oldum oda geçti reflü ve vertigom vardı arkadaşlarım ondandır dedi bilmiyorum sizce bütün belirtiler var ama normal günimde iki kere çok kanamalı adet oldum hamilelik riskim varmı
Ben sadece endişe ettiğim konudan bişey merak etmiştim neden böyle agrasif bir cevap verdinkiOnce nasil iliski yasandigini nasil bebek olustugunu ve ne olursa HAMILELIK OLMAZ konularini ogrenmelisin. Yoksa her opusup koklasmanda hamilemiyim konusu acacaksin.
1 buçuk aydır midem bulanıyor ama inşallah dediğin gibidirRegl zamanları zaten bu dediklerin oluyo, sen endişe ettiğin için daha çok dikkatini çekiyo ve kendini dinliyosun. Regl olmuşsun rahat ol.
Kan testi mi yaptırsanız içiniz rahat eder1 buçuk aydır midem bulanıyor ama inşallah dediğin gibidir
Korkuyorum 1buçuk aydır mide bulantısı kusma şiddetli karın ağrısı pıhtlı kanam sıcak basması terleme göğüslerimde hassasiyet hepsi varKan testi mi yaptırsanız içiniz rahat eder
Kan testi mi yaptırsanız içiniz rahat eder
Cunku eger ogrenmezsen daha bilincsizce seyler yasicaksin ve stresten kendini yiyip bitireceksin. Endise dedigin seyler bi kuruntuBen sadece endişe ettiğim konudan bişey merak etmiştim neden böyle agrasif bir cevap verdinki
E tamama işte korktuğun için test yaptırcan ya zaten. Hamileysende 9 aylık olmasını bekliyorsun anlamadım.Korkuyorum 1buçuk aydır mide bulantısı kusma şiddetli karın ağrısı pıhtlı kanam sıcak basması terleme göğüslerimde hassasiyet hepsi var
E tamama işte korktuğun için test yaptırcan ya zaten. Hamileysende 9 aylık olmasını bekliyorsun anlamadım.