Hamilemiyim

zeynep89098889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Meraba bir ilişki durumum olmadı denecek kadar az bi yakınlaşma oldu zevk suyu sadece anal bölgeye temas etti bir hafta sonra adet oldum adetle beraber mide bulantılarım kusmalarım başladı koku hassasiyetim vardı b 12 iğneleri aldıktan sonra geçti hala devam ediyor bulantılarım 2. Kez normal zamanda adet oldum son üç günü aşırı kanamam vardı karın ağrım pıhtılı kanama oldum oda geçti reflü ve vertigom vardı arkadaşlarım ondandır dedi bilmiyorum sizce bütün belirtiler var ama normal günimde iki kere çok kanamalı adet oldum hamilelik riskim varmı

hayır

Hayır, yok
İki kez normal zamanda adet olmuşsun, söylüyorsun zaten
Dönemsel, strese ve vücuttaki hormon değişimine, hava sıcaklığına bağlı olarak kanama miktarında değişiklik yaşamışsındır

Regl zamanları zaten bu dediklerin oluyo, sen endişe ettiğin için daha çok dikkatini çekiyo ve kendini dinliyosun. Regl olmuşsun rahat ol.

Once nasil iliski yasandigini nasil bebek olustugunu ve ne olursa HAMILELIK OLMAZ konularini ogrenmelisin. Yoksa her opusup koklasmanda hamilemiyim konusu acacaksin.

Once nasil iliski yasandigini nasil bebek olustugunu ve ne olursa HAMILELIK OLMAZ konularini ogrenmelisin. Yoksa her opusup koklasmanda hamilemiyim konusu acacaksin.
Ben sadece endişe ettiğim konudan bişey merak etmiştim neden böyle agrasif bir cevap verdinki

Korkuyorum 1buçuk aydır mide bulantısı kusma şiddetli karın ağrısı pıhtlı kanam sıcak basması terleme göğüslerimde hassasiyet hepsi var
E tamama işte korktuğun için test yaptırcan ya zaten. Hamileysende 9 aylık olmasını bekliyorsun anlamadım.

`