hamilemiyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zmrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
7
0
86
38
Kütahya
merhaba ben son adetımden 6 gun sonra bebek dusunduk ve 1 sene 2 ay evlıyım esım korudu kendını ben korunmadım ama hammıle olurmuyum acaba 6 gun sonra denedık hastalıgımdan suan hastalıgıma 1 hafta var ama kasıklarım agrıyor genelde geceleri ve apandıs tarafında asırı baskı var olabılırmıyım acaba bana yardımcı olun lutfen tsk
:sm_confused:

ya bide ben aksam gebelik testi aldım ve negatif cıktı cokmu erken kendımı kotu hıssettım ne olur cevap yazın

bence test için erken canım bazen geç çıkabiliyor inş dileğin olur hem yeni başlamışsınız olmazsada hemen üzülme burda o kadar zaman bekleyen çok arkadaşımız varkiii...

test ıçın erken..bende adetıme daha var iken yapmıstık oglumda...adetıme 10 gun kala negatıf çıkmıstı..ama o ay adet gormemıstım...sonra dr.a gıttıgımde 4-5 haftalık hamılesın demıstı..
o hıç bellı olmuyor yanı demek ıstedıgım...
test bazen olumsuz netıce verebılıyor..eger erken donemde test yaptıysan..

ben senin nasıl korunmadığını anlayamadım be arkadaşım CADIARZU
eşin korunuyosa alaa alaa

Adetimden 6 gün sonra derken, adetinizin ilk gününden itibaren mi 6 gün sonra, son gününden mi? Bir de "denemek" derken, bir gece beraber olmakla olmaz. Yani o ay içinde elverişli günlerde hergün veya daha sağlıklı olsun diyorsan iki günde bir birlikte olacaksınız eşinle.
Bu konularda hem bu siede çok güzel konular var hem de internette iyi hazırlanmış siteler var. Arama motorlarından birine "gebelik nasıl oluşur" ya da "hafta hafta gebelik" yaz ya da "kadın anatomisi" yaz; resimli açıklamalı harika bilgiler var. ınternet kullandığına göre, biraz araştır bence, hamile kalma süreci ile ilgili biraz bilgi edinmeye ihtiyacın var gibi geldi. Yanlış anlama beni, senin daha sağlıklı ve bilinçli bir süreç yaşaman için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…