nisaenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 189 0 96 Diğer 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nisaenes #1 acaba hamilemiyim yada buay kalırmıyım. bir sorun olmadığı halde niye hamile kalamıyorum. menegon kullanıpta hamile kalan varmı ben buay ilk defa kullandımda sabırsızlıkla ayın sonunu bekliyorum .......... LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
acaba hamilemiyim yada buay kalırmıyım. bir sorun olmadığı halde niye hamile kalamıyorum. menegon kullanıpta hamile kalan varmı ben buay ilk defa kullandımda sabırsızlıkla ayın sonunu bekliyorum .......... LÜTFEN YARDIMCI OLUN!
ALLAHvarGAMyok ikizlerin annesi ♡♡♡ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 20.969 46 733 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nisaenes #2 gunune cok yoksa kan testı yaptır ogren canım
ALLAHvarGAMyok ikizlerin annesi ♡♡♡ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 20.969 46 733 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nisaenes #3 inş hamlesındır.ılla cocuk olmaması ıcın bır sorun olmasıda gerekmez allhın nasp ettıgı zamnda gelır.bızlerde o gunu beklıoruz.canını sıkma ınşş olur hayırlı zamnda
inş hamlesındır.ılla cocuk olmaması ıcın bır sorun olmasıda gerekmez allhın nasp ettıgı zamnda gelır.bızlerde o gunu beklıoruz.canını sıkma ınşş olur hayırlı zamnda