- 28 Haziran 2025
- 2.123
- 577
- 38
- 31
Tamam canım inşallah çıkmaz sende git mutlaka kaç aydır deniyordun senanladım canım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah bir şey çıkmazhaberdar et mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım inşallah çıkmaz sende git mutlaka kaç aydır deniyordun senanladım canım hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inşallah bir şey çıkmazhaberdar et mutlaka
Herkes böyle diyor gerçekten haklısınız bunu uygulamak da bi başarı cidden bir sonraki ay kendime söz verip aynısını yapacam inşallah3 ay lh testi, sıcaklık takibi, takvim yöntemi ile denedikten sonra telefonumdaki bütün uygulamaları silip bütün takipleri bıraktım hangi gün regl olacağımı bile bilmiyordum ve tamamen akışta ilişki oldu o ay hamile kaldım. Gerçekten stres olmasının önündeki en büyük engel. Bir sorun yoksa akışa bırakın, görev gibi yapmayın strese girmeyin o zaman oluyor![]()
Bu ay 5 olacakTamam canım inşallah çıkmaz sende git mutlaka kaç aydır deniyordun sen
Benimde aynı canım 5 ay olacak bu ay en garantisi öyle söylemekBu ay 5 olacakbir sonraki adet zamanına randevu alıp baktıracam tekrardan canım bu kez bir yılı geçti diyeyim anca öyle
Hatta 18 19 ay oldu deEvet bu ay da olmazsa gelecek aya öyle diyip başkasına gideceğim mecbur. ilk defa gittim tecrübesizlikten öyle dedim ben bakar sanmıstım![]()
Ay sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahMerhaba,
Ben 36 yasindayim gebelik dusununce yastan dolayi zaman kaybetmemek icin tahlil yaptirdim regli 2. Gunu hormon testi verdim amh degerim 1.1 geldi. Ayrica solumda yumurta yokmus sagimdaki ise hareketsiz tembel dedi dr. Takviye ilac verdi 3 ay diyet ve spor yapmami istedi... Alkol ve sigara yasakladi allahtan esimde bendr kullanmiyoruz.
Ayrica esimde sperm testlerinde sorun cikmadi dr ona sa takviye ilac spor diyet istedi.
Haziran ayinda diyet ve spora basladik. Temmuz ve agustosta ovulasuon yaptim 26 agustos son adet tarihim. Suan 7 haftalik gebeyim.
Bu surecte dr la da yumurta dondurma isini konusmustuk o yuzden kaliteli beslenmeye spora odakli idim. Hic ovulasyon yapmadigim icin alismak icin yapmistim.
Allah sizede kolaylikla nasip etsin amin
Aynen öyle diyeyim teşekkür ederimHatta 18 19 ay oldu de
1 yil diyince hemen 1 yil dolunca mi geldiniz diyen bile var
Tesekkur ederim duam her zaman allah isteyene zorlastirmadan kolaylikla nasip etsin...Ay sizin adınıza çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahspor dediğiniz ağırlıklı spor mu yoksa yürüyüş tarzı mı aslında hareketsizlik ve beslenme de etki ediyor doğru gerçekten
çok teşekkür ederim amin inşallah
Hicbir sorunu olmasa bile ciftlerin gebe kalma ihtimali her ay yuzde 20-25 civari, bir yil sonunda eger olmazsa o zaman tedaviler basliyor.Sevgili hamişler sorum sizlere. Benim de eşimin de bildiğimiz kadarıyla sorunu yok yumurtlama günlerini de ovulasyon testiyle hesaplayıp buluyorum o şekilde 5 aydır hamile kalamadım.
Bazı doktorlar ovulasyon testiyle takip ettğiniz halde üç ay hamile kalamıyorsanız bi sorun olduğunu söylüyorSiz kaçıncı denemelerde hamile kaldınız acaba stres yapıyorum ondan mı etkiliyor
Yaa ne kadar güzel açıklamışsınız çok teşekkür ederimTesekkur ederim duam her zaman allah isteyene zorlastirmadan kolaylikla nasip etsin...
Spor derken biz spor salonuna yazildik. Orada bi program yapildi. Basta yarim saat yuruyus sonra 10 tane vucut hareketi var kol bacak sirt karin agirliklarini hafiften zora dogru ilerlettim. Sonrada eliptik bisiklet yaptim rutinim buydu. Grup dersleri oluyordu o zaman da zumbaya katiliyordum... oyle
Dr lar da kan akisinin hizlanmasi icin de 1.5 saatlik yuruyus oneriyorlar hergun. Ben spor tercih ettim.spor beslenme yumurta kalitesi icin cok iyi oluyor ki erkek icinde gecerli kaliteli sperm uretiyor vucut.
Acikcasi tahlil sonuclarini chat cpt ye attigimda hep yastan dolayi yumurta rezervinden dolayi hep dusuk ihtimaller veriyordu. Dr lar da zaten yasi duyunca hemen himm 36 mi dogurganlik dusuk kalite dusuk diyip ugrasmiyor ozele tup bebege git diyor...
Ben ozel de bi dr a gittim cocuk olmama ihtimali yok sadece yasam seklini degistiricez sende tedavi edilmesi gereken bisi yok takviyelerle yasam sekli ile duzelecek dedi. Ben yumurta da dondurmak istedigimi soyledigimde zaten bu sartlarda paldir kuldur gel donduralim diyemem kaliteli yakalamak lazim dediklerimi yapiyorsun 3 aya geliyorsun dedi.:) ha bu arada bende tsh 2.44 idi sinirda oldugu icin ilac yazdi gebelik planlamada dusuk olmasi gerekirmis birdr insulin direncim vardi onun icinde yarim yarim diaformin seker ilaci verdi insulin direnci yumurtlamayi ve tutunmayi zorlastiriyormus...
Tum tedavi surecim bu sekilde...
Acikcasi basta inancim yoktu yumurta meselesi hareketsiz tek tarafli olmasi vs ben zaten 3 ay sonraki yumurta toplama dondurmaya cok odaklanmistim... ve ocak ayi gibi butcemi artitip tup bebek surecine girerim diyordum... bu kadar etkli olabilecegi aklima gelmezdi...
Tabi nasip ayri konu :)
allahim size ve esinize once saglik huzur sonrada kolaylikla bebis nasip etsin amin.
Çok teşekkür ederim amin inşallah3. ayda kaldım
İnşallah hayırlı zamanda size de kolaylıkla nasip olsun
Evet haklısınız çok teşekkür ederim amin inşallahHicbir sorunu olmasa bile ciftlerin gebe kalma ihtimali her ay yuzde 20-25 civari, bir yil sonunda eger olmazsa o zaman tedaviler basliyor.
Ama bir sorununuz olup olmadigini doktora giderek ogrenmeniz gerekiyor. Bazen daha erken tedavi olabiliyor ek sorunlar varsa
Alah tez zamanda nasip etsin inşallah![]()
5 ay çok az bir süre bunun için stres yapmayın öncelikle. Bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen kimyasal gebelik geçirdim korunmasız 8. Ayda hamile kaldım düşük yaptım kürtajımdan 2 ay sonra kimyasal ondanda 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Yani totalde 1 sene 4 aylık bir süreç geçirdim. 2 seneye kadar normal. Streste yapmayın kesinlikle en çok etkileyen şeylerden biri. En kısa zamanda güzel haberler almanız dileğiyleSevgili hamişler sorum sizlere. Benim de eşimin de bildiğimiz kadarıyla sorunu yok yumurtlama günlerini de ovulasyon testiyle hesaplayıp buluyorum o şekilde 5 aydır hamile kalamadım.
Bazı doktorlar ovulasyon testiyle takip ettğiniz halde üç ay hamile kalamıyorsanız bi sorun olduğunu söylüyorSiz kaçıncı denemelerde hamile kaldınız acaba stres yapıyorum ondan mı etkiliyor
Bütün testlerimiz yapılmış ve her şeyi normal insanlar olarak ilk hamileliğimde 6. ayda hamile kalmıştımBildiginiz kadariyla derken?
Adetin 2 3 gunu kan verip hormon baktirdiniz mi?
Yumurtalariniz duzgun gelisiyor mu?
Esiniz sperm testi verdi mi?
Bunlar onemli
Bunlara ragmen hala olmuyorsa rahim filmi cekilmeniz gerekir
Perde rahim, cift rahim, T rahim, tuplerin tikali olmasi gibi sorunlara da bakilmali
Bunlara bakildi mi
Kaybınız için başınız sağolsun5 ay çok az bir süre bunun için stres yapmayın öncelikle. Bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen kimyasal gebelik geçirdim korunmasız 8. Ayda hamile kaldım düşük yaptım kürtajımdan 2 ay sonra kimyasal ondanda 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Yani totalde 1 sene 4 aylık bir süreç geçirdim. 2 seneye kadar normal. Streste yapmayın kesinlikle en çok etkileyen şeylerden biri. En kısa zamanda güzel haberler almanız dileğiyle![]()
Anladım sağlıkla büyüsünBütün testlerimiz yapılmış ve her şeyi normal insanlar olarak ilk hamileliğimde 6. ayda hamile kalmıştım