hamilemiyim

sehercik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
44
0
86
Ankara
meraba hocam ayın 18 de muayene oldum bır sorun varmı dıye hamıle kalmam ıcın doktor sorunda gebelıkte yok dedı..normalde ayın 23 de adet olmam gerekıyordu gecen ay oyle olmustum.(gercı pek duzenlı sayılmaz ama )bugun ayın 30 hala adet olmadım..ayrıyette ara ara belım ve kasıgım agrıyor bıde gogus uclarım acıyor..test yapıyorum hatta bugun sabah kalkar kalkmaz yaptım sonuc hep negatıf ...hocam hamılemıyım degılmıyım bır yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım....bu ıdrar testlerı yalancı olabılırmı ?kötükedihüso

meraba hocam ayın 18 de muayene oldum bır sorun varmı dıye hamıle kalmam ıcın doktor sorunda gebelıkte yok dedı..normalde ayın 23 de adet olmam gerekıyordu gecen ay oyle olmustum.(gercı pek duzenlı sayılmaz ama )bugun ayın 30 hala adet olmadım..ayrıyette ara ara belım ve kasıgım agrıyor bıde gogus uclarım acıyor..test yapıyorum hatta bugun sabah kalkar kalkmaz yaptım sonuc hep negatıf ...hocam hamılemıyım degılmıyım bır yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım....bu ıdrar testlerı yalancı olabılırmı ?kötükedihüso

Testiniz negatif. gebe değilsiniz. saygılarımla...

Çok küçük gebelikler beta degerleride çıkıyor mantığı ile erkende olsa öğrenmek istedim gebelik varlığını öğrenmek için yaptırdım

29 temmuzda aşılama yaptırdım,tutup tutmadığını nezaman öğrenebilirim en erken?????

Yukarıda yazılan cevabı tekrarlıyorum; "adet gecikmesiyle birlikte yapılan testin bir anlamı var. Gecikmeyi beklemeden yapılan testin her açıdan yanlış olma ihtimali yüksek"... Gebe kalmanız dileğiyle

Back
X