merhaba, aşılamanın üzerinde 2 hafta geçmiş.. kan testiyle bugün bile çıkar.. inşallah hamilesinizdir.
neden kimse yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84:
arkadaşlar BETA-HCG 3524 hamile miyim?
aşılama dgl canım çatlama iğnesi
xeda.. ilk testi erken yapmışsın iğnenin etkisinden yanlış pozitif sonuç almışsın, iğnenin etkisi geçtiğinde de negatif sonuç almışsın ama o da erken olmuş. son yaptığın pozitifse büyük ihtimalle hamilesindir, tabi en kesin sonuç kan testi, hayırlı olsuuunn.
değeri 3000 küsur çıkan arkadaşım sen de hamilesin hem de çok fenaa
bana dua edin sizlerin dualarınıza ihtiyacım var
inş vardır canım dua edin bu sabah tekrar yaptım silik çizgi var dua edinn green duam senle canım mmm özel dglse duaya ihtiyacım var demişsin neden tabi hepim,z,n varda sanki bi sıkıntın var
canım hepimizin derdi ortak, 2 yıldır bebek için uğraşıyorum bir kez k,myasal gebelik geçirdim. eşimle aynı yerde de değiliz şimdilik tayinimizi yaptırmaya çalışıyoruz zaman kaybediyoruz. hiçbi sorun yok ama olmuyor işte, onun için dedim, inşallah Allah ım hayırlısıyla hiçbirimizi evlatsızlıkla sınamasın. senin de sağlıkla gelsin bebeişin. bence hamilesin, iğnenin etkisi o kadar sürmez kan testini de yaptır bir an önce , haber bekliyoruz hadi.
Eee bu değerde sana hamile olduğunu söylemişlerdir zaten..kese de görünür ultrasona girsen...arkadaşlar BETA-HCG 3524 hamile miyim?
canım ya inş cuma vercem haberi doc cumaya kadar varsa degerlerin yükselir dedi inş sende enkısa zamanda hamiş kalırsınnn canımm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?