adet tarıhın gectımı cnm
kan testi yaptır en garantısı ıdrarda en az 4gun gecmesı gerekıyor adet tarıhını ama bu dollenmeyele alakalı kesın sonuc kan testı
ben daha 3.5 aylık evliyim bu benım ıcın cok erken eşim bişe yok ben emınım dıo ama ben genede emın olamıyorum tabiki adetımden 1 gun once test yaptım bıse cıkmadı hatta sakladım sonrasında cıkar belkı dıe gene bıse yoktu hehehe ben sana verrım o zman minişi umarım senınde bebısın olur hayırlısıyla kucagına almayı Allah nasıp eder
merhabalar biz eylülün 24ünde ilişkiye girdik geri çekme yoluyla ve adet olucağım sıralardı ilişkiye girdiğimiz zaman.. sonrasında ayın 4 gun sonra 27sınde adet gordum adet gordukten 15 gun sonra bel agrım ve kasıklarda batma mıde yanması basladı ve sık idrara cıkma ılıskıye gırdıkten 12 gun sonra kan testı yaptırdım negatıf cıktı ve dr ıdrarımda ıltıhap oldugunu soyledı ılac verdı ve ıdarara cıkma normale dondu ..sımdı adet gunume geldım ve gene belım agrıo kasıklarımda batmalar var ıkı kere test yaptım negatıf cıktı sızce durum nedır yada ne zman kan testı yaptırmalıyım ?? sabahlarıda mıdemde bulanma gıbı tuaf bısey var ama belım koup sankı kasıklarımdakı batmalarda cabası test yapıorum bıse cıkmıo ama :S
adet tarıhın gectımı cnm
merakl etme değilsindir yapmışsın bikere test çıkardı birşey olsa çıkıyor çünkü..telaşlanma..bişi sorcam testi ne kadar sonra yaptın ilşkden?
beta hcg 0,5 ne demek kızlar
mrb bende daha önce test yapmıştım sonuç 0,5 çıkmıştı malesf gebe değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?