arkadaşlar hepinize merhabalar ben yeni üye oldum.bir sorum var catlamak üzereyim neredeyse.
ben 8 aylık evliyim evliliğimin ilk gününden beri doğum kontrol hapı kullandım.bu ayın 4de bıraktım adet oldum adetim bittikten sonra doktora gittik eşimle.çocuk istiyoruz diye jinekolojik muayane oldum.hiç bir sorun çıkmadı.hatta doktor 2 yumurtan olgunlaşmış bu hafta ilişkide bulunursanız gebe kalırsın dedi.biz o hafta eşimle düzenli ilişkilerde bulunduk.şuan adetime 3 gün var ve benim acayip kasık ve bel agrım var bide sandalda gibi hafif baş dönmem oluyor.adet zamanı cok tatlı yerdım tatlıdan tıksındım.sabah idrarım çok sarı.gun içerisinde çok sık wcye gidiyorum..benim gibi olanınız varmı?yada bu neyın belirtisi ne olursunuz yardım edin.burada soracak danısacak kımsem yok çatlıcam neredeyse...çok uzun oldu bağışlayın lütfen...
canım belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor. hele sık idrara çıkma. ama tabii çok istediğin için psikolojikte olabilir. doğru sonucu almak için adetine kadar beklemelisin. eğer bekleyemem diyorsan kan tahlili yaptır. orada kesin sonucu alırsın. İnşallah hamişsindir canım.
canım şanslısınki doktor yumurtlama gününü söylemiş gebelik olmuş olabilir bence kan testi yaptır ben oğlumda adetten bir gün önce yaptırmıştım 4011.9 çıkmıştı
canım ben de bu ay isteyenlerdenim. sırf çok istedim diye mayısın ortalarında 2.kez adet oldum. çok stres yapma. ikinci adetimden sonra tekrar denedik. ikinci adet sırasında da doktora gittim. sorun yok dedi duphaston verdi. şu an duphaston 1 kutu bitti. adet sonrası eşimle denemeler de yaptık :) şu sıralar ben de senin gibi sık idrara çıkıyorum ve dediğin gibi koyu geliyor. Nasipse olur, stres yapma olmazsa diğer ay ...
arkadaşlar hepinize çok tesekkur ederım beklemek cok sıkıntı verıcı ama en saglıklısı adetı beklemek.test yaptırmaya korkuyorum bılmiyorum ama olumsuz cıkarsa cok uzulurum dıe korkuyorum.allah hayırlısını versin hepimiz için...