hamilemiyim??

zkos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
24
0
36
İstanbul
Merhaba adet günüm 6 gün geçti eczaneden aldığım testte 2. çizgi biraz silik çıktı kan testi yaptırdım 1901 çıktı ama daha doktora gidemedim. Acaba gebelik varmıdır. kendimi boşuna heveslendirmek istemiyorum

evet canım hamilesin baksana kandada çıkmış hayırlısı olsun canım gözüaydııın

ama ben daha bişey hissedemiyorum daha erken olduğu içinmi

tatlım anladığım kadarıyla şuan 5haftalık olman gerek bende ilk 2 ay hiç bişe hissetmemiştim bulantılar felan 2 aydan sonra başladı hatta bende düşünmüştüm
ne biçim hamileyim hiç belirti yok diye ben test yaptırdığımda sonuç 740 civarıydı adetim geçmemişti ama ben test yaptırdığımda

Son düzenleme:

Çok sağol galiba ben heyecandan öleceğim bide hiç beklemiyordum o yüzden inanamıyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Çok sağol galiba ben heyecandan öleceğim bide hiç beklemiyordum o yüzden inanamıyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

allah hayırlı evlat nasip etsin canım kucağınada almayı nasip etsin ilk bebeğinmiydi

ama ben daha bişey hissedemiyorum daha erken olduğu içinmi

Bende de göğüs ağrısından başka bir belirti yok henüz. Üstelik gebeliğim ikiz gözüküyor. Ama ne mide bulantısı ne bişey... Sadece aşırı yorgunluk, duygusallık ve göğüslerde ağrı var. Kime söylesem bunu rahat hamilelik geçireceksin diyorlar. Sen doktoruna mutlaka bir git. Allah korusun değerlerin gebesin diyor ama dış gebelik olabilir, kimyasal gebelik olabilir. Ultrason şart.

bu arada canım son adet tarihinin ilk gününden hesaplasana ne kadarlık çıkıyor hamileliğin
nette var bu testlerden oradan hesaplamıştım ben ilk zaman

Ay inşallah ters bişey yoktur Pazartesi gününe randevu aldım gideceğim bide ilk muayene nasıl oluyor ultrasonlamı ?

son adet tarihimin ilk günü 4 ekim nasıl hesaplanır

güzelim ben baktım tahmin ettiğim gibi 5 hafta 2 günlük çıkıyor
bu arada ilk zamanlar alttan bakıyorlar çünkü diğer türlü görünmüyor hatta bana 12 haftadan sonra normal bakmaya başladı doktorum
inşallah bi sorun olmaz

inşallah olmaz ..

Ay inşallah ters bişey yoktur Pazartesi gününe randevu aldım gideceğim bide ilk muayene nasıl oluyor ultrasonlamı ?

Artık her muayene de bi bakılacak ultrasonla. İlk muayeneler alttan olabiliyor sonra bebişin büyüyünce üstten bakacaklar inşallah.

seninkiside daha yeni gittinmi doktora

Ben 3. randevuma gidicem 2 hafta sonra. İlk gittiğimde sadece 2 kese vardı 1 hafta sonra gel dedi 2.sinde iki kesede de bebek oluşmuş, şimdi kalp seslerini dinlemeye 2 hafta sonra gidicem bakalım herşey yolunda mı diye. Şimdilik sürekli dinleniyorum. :)

Ben 3. randevuma gidicem 2 hafta sonra. İlk gittiğimde sadece 2 kese vardı 1 hafta sonra gel dedi 2.sinde iki kesede de bebek oluşmuş, şimdi kalp seslerini dinlemeye 2 hafta sonra gidicem bakalım herşey yolunda mı diye. Şimdilik sürekli dinleniyorum. :)

ay muhteşem bişey Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…