- Konu Sahibi elifercannn
-
adetten 10 gün önce belirti başlamaz canım çünkü 3-4 gün önce yumurtlamış oluyosun ve emriyo daha rahime düşmemiş oluyo hamiş belirtileri embriyo rahime yerleşince başlar oda enson adetinden 4 hafta sonra rahime düşer benim adetime 3-4 gün kala sık çişe çıkma baş ağrısı ve mide yanmasıyla kendini belli etti adetime 3 gün gecikince idrar testi yaptım çıktı göğüs hassasiyeti benim her adet dönemimde olan bi durumdu yani direk gebeliklede alakası
Anladim da tatli benim yumurtlamoa donemim bitince basladi ve ben hicc bu kadar erken belirti yasamadim belkide senn dedigin gibidir dogru olabilir bu ay da boyle olmustur bakalim gunu bekleyecez cevabin icin tsk. Ederim
evet klomeni doktor verdi ama 2 kez kullandım adetim normal seyrinde olur herzaman ama bu ay 3 gün gecikti test bugün negatif cıktı yinesanırım bu ayda olmadı
o hissettiğin durum yumurtanın çatladığının belirtisi muhtemelen çünkü adetine 14gün kala o 14.günde çatlama oluyo ilişkiye girmen gerekiyo hamile kalabilmen için zaten 1ayda 3günün var kendini vücudunu tanıyosun çatladığı günü hissedersn beyaz akıntı gelir lastik gibi ve ateşin yükselir ilişkiye girmen gerekir....inşallah hamilesindir ama bahsettiğin durumları bende hep yaşadm ama boşuna ümitlenme benim heray batmam oluyor ama malesf hamile deil oluyorm ki umarım senin öyle deildir....
Ay canım ya inş hadi bakalım . İnşş Rabbim yüzümüzü güldürür. Senin için 3 tane Yasin okudum içimden geldi :) Rabbim gönlüne göre verir inş . Mutlaka haber et . Ben de test yaptım bugün . Tek çizgi ama daha 7 gün var adet. Günüme . İnş değişir sonuç . Haberleşelim balım . Herşeyin hayırlısı
Merhaba Tekrar canım,malesef((
12.günü tekrar yaptım negatif çıktı,ve de hiç beklemiyordum adetimden tam 10 gün önce adet olduuumm((( hiç bu kadar erken olmazdım,ben 19 gibi bekliyordum ama 13 ünde oldum.Şu an hastayım ama her zaman daha fazla kanamam olurdu bu sefer daha az ama yinede geliyor.
Amaaaannn ne yapayim ya hayırlısı oldum,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))))
Ama senden haber bekliyorum bana güzel haberlerini ver de tesselli bulayım canım sende:)
Bu arada benim için okuduğun dualara çok teşekkür ederim tatlım şimdi ben senin için okuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?