hamilemiyim

cengaverrr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
14
0
6
İstanbul
arkadaşlar merhaba ilk defa başıma geldiği için sizlerin bilgisine ihtiyacım var adetim 9 gün geçti en son 5.gün test yapmıştım evde ama çıkmadı daha doğrusu ikinci çizgi gözle görülüyodu hafiften ama rengi pembe bile değildi tuhaf bişeydi bilmiyorum neyse 8. gün sabahı iki üç damla kan geldi ama o kadar adet oldum sandım ama olmamışım yardımınıza ihtiyacım var benim gibi olna varmı acaba?

ikinci çizgi silik de olsa çıktıysa hamilesindir.Geç döllenme olabilir.Bence git bi kan testi yaptır.

ilk defa başıma geldi derken,evli değil misin?

endişelenme,bunu yaşayan yüzlerce insan var...gördüğün silik çizgi hamilesin demek,1-2 damla kan da bebeğin yerleştiğini gösteriyor(yerleşme kanaması) istenilen bir bebekse Allah tamamına erdirsin diyeyim :49:

tamam canım,o zaman gözün aydın hamilesin :nazar: biz alıştık tabi adetiin ilk günü koşa koşa hastaneye gidip kantesti yaptırmaya :17: sen 9 gün geçti deyince,bazen abuk sabuk konular açılıyor burda,ne yapayım nasıl aldırayım diye,acaba? dedim altından böyle birşey mi çıkacak...

inşallah Allah gönlüne göre versin,ama iyi sabretmişsin 9 gün...ben şimdiye eczacının deposunu boşaltmıştım test yapa yapa :37: en kısa zamanda kan testi yaptır ve dr a git,çünkü erkenden başlaman ve ilk 3 ay kullanman gereken ilaçlar var

gebelik testi beni korkuttu silik çıkınca bebğim olsun istiyorum kan testi yapmaya bile korkuyorum ya çıkmazsa diye ablamda da kan gelmiş hamilesin bence diyor inşallah öyleyimdir

ayy çok içimi rahatlattın Allah senden razı olsun...evet abuk sabuk konuları görüyorum nasılda rahat insanlar var anlamıyorum insanın kendi canından bir parça bu ya bide evlenmeden hamile kalıp aldırmak istiyorlar Allah isteyenlere nasip etsin inşallah Allahtan tek istediğim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin bana başka bişey istemiyorum..

ayy çok içimi rahatlattın Allah senden razı olsun...evet abuk sabuk konuları görüyorum nasılda rahat insanlar var anlamıyorum insanın kendi canından bir parça bu ya bide evlenmeden hamile kalıp aldırmak istiyorlar Allah isteyenlere nasip etsin inşallah Allahtan tek istediğim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin bana başka bişey istemiyorum..

Canım hadi koş git bi kan testi yaptırda güzel haberini alalım.

Korkumu yenebilsem iş yerinden izin alıp hemen gideceğim ama korkuyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bide zaten duygusallığım üstümde zaten ama gidicem gidicem kendime geleyimde ondan sonra çok teşekkür ederim size:))

arkadaşlar dün gittim kan testi için negatif dediler ama hala adet olmuyorum kafayı yiyeceğim yaa bende bebeğim var sanmıştım çok moralim bozuk:((

Seni cok iyi anlıyorum canim benimde geçen ay 15 gün gecikmisti mevsimlerden olabiliyor bende bebek var diye cok.ümitlendim ama kısmet değilmiş

Merhabalar,
1senelik evliyim bu ayın 6sında regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Dün test yaptım 1i silik 2 çizgi çıktı . Hamile miyim acaba? Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar,
1senelik evliyim bu ayın 6sında regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Dün test yaptım 1i silik 2 çizgi çıktı . Hamile miyim acaba? Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler :)

Emin olmak içın kan testi yap yada başka marka idrar testi al ve tekrarla canim

Back
X