Hamilemiyim?

Ayselcigim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1
0
6
35
Belçika
Merhaba,
Ben daha 17 yasindayim ve iliskim var. Ay basim tam 10 gun gecikdi ve napicami bilmiyorum? Bir kontrolde emin olmak istiyorum cok onemli. Eger hamileysem ne yapicam? 18 yasinda degilim ve evlide degilim!

Son düzenleme:
hemen bır ıdrar testı al ve yap 17 yasında ılıskıyı anlarım ama cınsel ılıskın olmasını hıc onaylamadım sen daha çocuksun benım gözümde eger hamıleysende annenle paylaş cok gec olmadan bı yolunu bulsun sen tek basına hıc bırsey yapamazsın

Merhaba,
Ben daha 17 yasindayim ve iliskim var. Ay basim tam 10 gun gecikdi ve napicami bilmiyorum? Bir kontrolde emin olmak istiyorum cok onemli. Eger hamileysem ne yapicam? 18 yasinda degil ve evlide degilim!

Bak güzelim.. bu neyin acelesi?? Madem korkuyosun tedirginsin yapmıcaksın böyle seyler.. ya da tedbirli davrancaksn.hamileysende geçmiş olsun 17 yasindasin kurtajda olamazsın.. sevgilinle konuş bi an önce gelsin istesin seni karnin belli olmadan!!!! Hee bu arada 10 gün geçmiş adetin neden bi idrar testi yaptırmayı dusunmuyosun?? Bu gençlik nereye gidiyor yarabbim.............

Son düzenleme:
Şaka olmasını gerçekten çok isterim
Umarım değilsindir.
Test yap yarın, çift çizgi pozitif.
Annenle paylaşmak durumundasın hamileysen , sakın yanlış yollara sapma

Yazmadan geçemiycem
Hadi yaptınız bi halt , bari önlem alın ya.
Artık prezervatif markette sakızların yanında satılıyor be çocuk
Şimdi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…