hamilemiyim ???

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
35
Balıkesir
Merhaba ben birsey sormak istiyorum 1bucuk senedir cocuk istedik olmadi fakat bu ay şöyle bi konu var adetim 4 aralikta olmasi gerekiyodu olmadi iliskim ise 27 kasimda ve 20 kasimda oldu 6 aralikta test yaptırdım fakat negatifti gec dollenme olabilirmi hamile olabilirmiyim idrar rengim koyulasti ve göğüs uçlarımda uyuşma var sadece ucunda ama kafam cok karisik yardım edermisiniz

Merhaba ben birsey sormak istiyorum 1bucuk senedir cocuk istedik olmadi fakat bu ay şöyle bi konu var adetim 4 aralikta olmasi gerekiyodu olmadi iliskim ise 27 kasimda ve 20 kasimda oldu 6 aralikta test yaptırdım fakat negatifti gec dollenme olabilirmi hamile olabilirmiyim idrar rengim koyulasti ve göğüs uçlarımda uyuşma var sadece ucunda ama kafam cok karisik yardım edermisiniz
Olabilir canim biraz daha bekle benimde bugun adet gunumdu olmadim... Bakalim bekliyorum esimin spermlerinde %70 cansizdi ilac kullandik bittikten sonra korunmadik ama adet olacakmis gibi bir belirti yok hamilelige dair birseyde :/ benimde kafam cok karisik.. 1,5 senedir ugrasiyorum bende allahtan hayirlisi ins bir gun bizde anne oluruz rabbim butun isteyenlere versin inss

Back
X