Hamilemiyim

Haklisin yillarca bekliyo insanlarr allah nasib etsn herkese aynen hamile degilmisim gbu dawrniorum ama icimdnde bi yandan ya varsa diyooo ( ayyy off anliosunnn istee :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen iste bak bnmde oyle hala daha peceteye silince geliyo .. pede gelmiyo .. ama khverengi bisey bole kan olmadgi kesin yani... bn de adet olurum belki bakalim cnku bu adet ddeil ... (

Evet gunum gecmemistii :)) dedm ya ondokuz nisanda adet oldm diye ondokuz maysta olmam lazm iste bole oluncada dayanamadim istee :)))))

slm tatlım bn yasmınle bı sene korundum .. evet keske hıc ıcmesek ınan bende pco olmasa esım korunurdu ben o doıgum kontrol meretıne bslamazdım ıster ıstemez yan etkılerı elbette var ama bnde kıstte oldugu ıcın kullanmam zorunluydu anlayacagın bnde gecen nısandan berı yanı tam 1 senedır cocuk ıstıyorum fakat olmuyo sen daha yenısın 6 ayda anca atıyormus vucut bu etkılerı uzulmee olur ınsallah soyle bı 6 ay gecsın doktora gıdersınnn naasıp bu canım esının bı yerde hakkı var ama esler bılıncsız soyluyor bunu tabı sırf moral bozuyorlar sen takma canım tevekkel allah

Evet gunum gecmemistii :)) dedm ya ondokuz nisanda adet oldm diye ondokuz maysta olmam lazm iste bole oluncada dayanamadim istee :)))))

ayy ewet ya demiştn unutmuşum :)) çalışıyormusun bu arada?

Eevet bnde nerdn bulastim bu hapa diorum butun duznm mahvoldu. Sinir stres gogus acisi herseyi yaptu bnde haklsin allah hepimizie nasip etsin hayirli bi evlat sanada gecms olsn ins hepimzin olurr da haberlesiirizzz :)))))

ayy ewet ya demiştn unutmuşum :)) çalışıyormusun bu arada?

Evet kucuk uc bes yas arasi miniklere kuran ogretiyorum :) subyan okuku diyolar ya :))

Evet kucuk uc bes yas arasi miniklere kuran ogretiyorum :) subyan okuku diyolar ya :))

iyi bari en azından kafa dağıtmış olursun:) çalışmasaydın kafayı yerdin

amin cnm :)

yoktur bence:) 2 günlük adet oldum bitti ve çalışmlara başladık sende varmı canm adet oldunmu?

adet gunum onumuzdekı pazartesi günü... ama lekelenmeler de son buldu bendeki smdı adet olmayı beklıyorum .. bende de yok bence olsa hıssederdım belkı bılmıyorum zaten gelen lekelenmeler bır hafta surdu yerlesme kanaması olsa bu kadar uzun olmazdı.. Anlıcaan calısmalara dewam bendede :))

iyi bari erkenden gelmemiş adetin valla canım herkez hisstmeyebliyo bu sitedekilerden hamile olanlar da söylüyo hiç bişe hisstmeyenlerde varmış herkezin farklı o yüzden :18:

iyi bari erkenden gelmemiş adetin valla canım herkez hisstmeyebliyo bu sitedekilerden hamile olanlar da söylüyo hiç bişe hisstmeyenlerde varmış herkezin farklı o yüzden :18:

psikolojiimi hazırlıyorum ıste kendımce olumsuz sonuca :)))

psikolojiimi hazırlıyorum ıste kendımce olumsuz sonuca :)))

iyi yapıosun benimde ilk ayım diye bi heyecan yapmıştm 2-3 hafta önce filan herşeyi hamilelik zannediodum hatta test yapmıyım ya hamileyimdr diyorum ilk test negatif 2. negatif..yok dedim bu testler yanlş kan vereyim bi baktım oda negatif sonra artık oluruna bıraktım ya ilk ayım dedim ne böyle kasıyorum kendimi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…