Hamilemiyim

hamilemiyim lutfen yardim edin

• Evet

OY: 2 50,0%
  • hayir

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

hekena29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
2
0
1
Lutfen bana yardim edin, gecen ay reglken iliskiye girdim ama partnerimin icime bosaldigini hatirlamiyirum, sanirim reglimin 4. Gunuydu ve daha sonrada devan etti normalde 7 gun suruyo. Daha sonra hicbi iliski yasamadim simdiyse reglim 1 gun gecikti asiri halsizim yorgunum hasta gibi hissediyorum kendimi soguk almis olabilirim ama hamilelik belirtilerine baktim boyle seyler oluyomus, test yapmadim cok korkuyorum hamileysem bunu aileme nasil aciklarim bilmiyorum lutfen yardim edin

Lutfen bana yardim edin, gecen ay reglken iliskiye girdim ama partnerimin icime bosaldigini hatirlamiyirum, sanirim reglimin 4. Gunuydu ve daha sonrada devan etti normalde 7 gun suruyo. Daha sonra hicbi iliski yasamadim simdiyse reglim 1 gun gecikti asiri halsizim yorgunum hasta gibi hissediyorum kendimi soguk almis olabilirim ama hamilelik belirtilerine baktim boyle seyler oluyomus, test yapmadim cok korkuyorum hamileysem bunu aileme nasil aciklarim bilmiyorum lutfen yardim edin
test yap bence en azından icini bişeler kemirip durmaz. hayırlısı ins degılsınızdır

Normal olarak regl olduğun zamanda hamile kalman imkansız... ! Ama bazen ayrıcalıklar olabiliyor tabii... en garantisi test yapmanız..

Kizlar oyle deyip gcmeyin benm bi ablamin 5yil cocugu tutturamayip tedavi gorduler en son iyi bi doktor yumurta takibi yaparken adetin her gunu bakmis ve tam son gunu yumurtam catlamia sen bugun iliskiye giriceksin dedi ve ttutu oglu 1 yasinda olabiliyo yani hayirlisi..

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

Hanımlar Merhaba. .Sitede ve ovulasyon testinde çok yeniyim.sizlere bir sorum olacak..adet düzenim genellikle 28 gündü. Son adetim normalinden bir hafta önce geldi. Ovulasyon testine de adet sonrası başladım ve 18. Gün testte 2 koyu çizgi çıktı. Öncesinde çok çok silik çizgi vardı. Koyu çizgiyi gördüğüm gün ilişkimiz oldu ama sonrasında eşim şehir dışına çıktığı için çalışmamız tek günde kaldi.ertesi gün tekrar test yaptım ve sadece 1 tane çizgi vardı. Diğeri silik bile değildi. .sizce şansım nedir?

kızlarr banada fikir verin lütfen..
bizde eşimle adetim bitti 2 gün bide 1 hafta snra ilşki yaşadık.yalnız bnden kahverengi bi akıntı gibi bişey geldi. bi dahada gelmedi. geriçekme kullandık. acaba hamilemiyim adetim gecikti. yalnız sağ yumurtalığım sürekli ağrıyo. ama başka beirti yok.stres yaptım. normalde çocuk istiyoruz ama önümüzdek aydan itibaren düşünüoduk :). bide bn bilgisayla faln çok uğraştım kucağıma faln aldım acab zararı olur mu hamileysem. değilsemde o kahverengi akıntı gibi şey neydihiç başına böle gelen var mı???

Size en doğru cevabi en kisa yoldan kan testi verir

Back
X