- 21 Aralık 2014
- 68
- 34
- 23
- 35
- Konu Sahibi yagmur_alaattin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelin merhemi olsa kendi başınaarkadaşlar bişey soracaktım...geçen ay adetim 5 gün gecikti.hiçbir zaman gecikmezdi.daha adetime 5-6 gün var.belirti yok sadece bi kez sapsarı bi akıntım oldu.sizce hamile kalmak için neler yapılabilir??
2-3 ay çok erken, olur inşallah, hiç kafana takma. Benim 2 senedir olmuyor, tedavi görüyorum.2-3 ay oldu..inanki millet tövbe yarabbi ilk gecede bile kalıyorlar..1.5 yıllık evliyim ama artık bebek istiyorum hayırlısı ile inşallah.önceden hap falanlada korunmuyorduk hani onun etkiside olamaz.
inş canım inşallah hamileyimdir bu gun 6. gün hala bir şey yokTesti tekrarla bence cizgi bebek yoksa cikmaz adet de olmamissin hamile olabilirsin
inş canım inşallah hamileyimdir bu gun 6. gün hala bir şey yok
ama ıkıncı bı test ıcın bıraz daha bekleyeyim dıyorum
canım ben denızlının ı mahallesınde kalıyorum akhan dıye buradaki sağlık ocağı nda yapılıyormu bılmıyorum cok kucuk bır yer merkezde uzak bekleyeyımpazartesıye dıyorumBence bekleme hamileysen yapilmasi gereken testler var sen bilirsin yilbasi tatilini de dusun pazartesiye kalirsin sonra
inş canım inşallah hamileyimdir bu gun 6. gün hala bir şey yok
ama ıkıncı bı test ıcın bıraz daha bekleyeyim dıyorum
Niye dedim bilio musun bende hamile oldugumu ogrendim adet gunumde hemen o gun tiroitlerime bktilar 6 cikti normalde 1 cikar ve hemen ilaca basladim cok tehlikeliymiscanım ben denızlının ı mahallesınde kalıyorum akhan dıye buradaki sağlık ocağı nda yapılıyormu bılmıyorum cok kucuk bır yer merkezde uzak bekleyeyımpazartesıye dıyorum