• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

yagmur_alaattin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
68
34
23
35
:KK12:kızlar 5 yıldır evlıyım ıkıncı evlılıgım toplamda 7 yıldır bebek ıstıyorum ama olmuyor regl düzensizliğim vardı ama son 5 aydır dr.ilaç vermişti duzenlı regl oluyorum bu ay ılacı bıraktım ıcmedım yumurtlama takvımıne de ozen gosterdım reglim 5 gun gecıktı tam günümde test yaptım dayanamayıp belkı umuduyla ama gölge gıbı belırdi ııncı cızgı bu gun 5. gunum regl olmadım hala ama uykudan başka hıçbir belirtim de yok ağrımda yok beyaz akıntım vardı bugun oda geçti şaşırdım ya ne oluyor ne bitiyor vücudumda hamiş miyim değilmiyim kafayı yiyecem ya beklemek kadar kötü bır şey yok yaaaaa sizce hamişmiyim başından gecenler biraz yardımcı olabiirmi lütfennnn.

arkadaşlar bişey soracaktım...geçen ay adetim 5 gün gecikti.hiçbir zaman gecikmezdi.daha adetime 5-6 gün var.belirti yok sadece bi kez sapsarı bi akıntım oldu.sizce hamile kalmak için neler yapılabilir??

arkadaşlar bişey soracaktım...geçen ay adetim 5 gün gecikti.hiçbir zaman gecikmezdi.daha adetime 5-6 gün var.belirti yok sadece bi kez sapsarı bi akıntım oldu.sizce hamile kalmak için neler yapılabilir??
Kelin merhemi olsa kendi başına :KK42: Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

2-3 ay oldu..inanki millet tövbe yarabbi ilk gecede bile kalıyorlar..1.5 yıllık evliyim ama artık bebek istiyorum hayırlısı ile inşallah.önceden hap falanlada korunmuyorduk hani onun etkiside olamaz.

2-3 ay oldu..inanki millet tövbe yarabbi ilk gecede bile kalıyorlar..1.5 yıllık evliyim ama artık bebek istiyorum hayırlısı ile inşallah.önceden hap falanlada korunmuyorduk hani onun etkiside olamaz.
2-3 ay çok erken, olur inşallah, hiç kafana takma. Benim 2 senedir olmuyor, tedavi görüyorum.

peki normalde düzenli adet oluyorumda neden hemen hemen 1 hafta gecikti..biz yumurtlama döneminde yaptık.bi arkadaşım geç döllenme olabilir dedi

Korunmayı bıraktıktan sonra gecikme olabiliyor, benimde 10 gün gecikmişti. Siz şimdiden takmayın kafanıza 6-7 ay daha olmazsa doktora gider bi danışırsınız. Ama onlarda bir sene dolmadan tedaviye gerek görmüyorlar.

Polikistik over. Yumurta büyütmek için ilaç kullandım ve iğne ile çatlattık. 3 kere denendi ama olmadı. Nasipten ötesi yok. Aşılamaya geçicez ama biraz ara vermek istedim. Tedavi insanı duygusal olarak yoruyor. Ha bu ay tuttu, tutacak derken hep hüsran. Allah ol diyecek önce yoksa kistmiş tedaviymiş hepsi hikaye.

Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip etsin içinde bulunduğumuz durum çok zor rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip etsin bizimde kucaklarımızı doldursun

Testi tekrarla bence cizgi bebek yoksa cikmaz adet de olmamissin hamile olabilirsin

Bence bekleme hamileysen yapilmasi gereken testler var sen bilirsin yilbasi tatilini de dusun pazartesiye kalirsin sonra
inş canım inşallah hamileyimdir bu gun 6. gün hala bir şey yok
ama ıkıncı bı test ıcın bıraz daha bekleyeyim dıyorum
canım ben denızlının ı mahallesınde kalıyorum akhan dıye buradaki sağlık ocağı nda yapılıyormu bılmıyorum cok kucuk bır yer merkezde uzak bekleyeyımpazartesıye dıyorum
Niye dedim bilio musun bende hamile oldugumu ogrendim adet gunumde hemen o gun tiroitlerime bktilar 6 cikti normalde 1 cikar ve hemen ilaca basladim cok tehlikeliymis

Back
X