nurun_ala_nur 13.12 oğlumm❤️🌥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 6.804 Emoji Skoru 6.955 Puanlar 248 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #21 Mnsr06 .!.: Hmm bende bi problem yok sadece Allahın takdirine kalmış bişey bakalım herşeyin hayrlısı Genişletmek için tıkla... Ins ama sen yinede tedbiri ihmal etme doktor kontrolunde ol sonra zorlasiyo hersey!...
Mnsr06 .!.: Hmm bende bi problem yok sadece Allahın takdirine kalmış bişey bakalım herşeyin hayrlısı Genişletmek için tıkla... Ins ama sen yinede tedbiri ihmal etme doktor kontrolunde ol sonra zorlasiyo hersey!...
M Mnsr06 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 32 Emoji Skoru 2 Puanlar 3 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #22 uslutuba .!.: Ins ama sen yinede tedbiri ihmal etme doktor kontrolunde ol sonra zorlasiyo hersey!... Genişletmek için tıkla... ÖnümüZdeki ay eşimle gitcez inşallah herşey iyi çıkar tedbir bizden taktir Allahtan nasip diyoruz işte..
uslutuba .!.: Ins ama sen yinede tedbiri ihmal etme doktor kontrolunde ol sonra zorlasiyo hersey!... Genişletmek için tıkla... ÖnümüZdeki ay eşimle gitcez inşallah herşey iyi çıkar tedbir bizden taktir Allahtan nasip diyoruz işte..
nurun_ala_nur 13.12 oğlumm❤️🌥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 6.804 Emoji Skoru 6.955 Puanlar 248 11 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #23 Mnsr06 .!.: ÖnümüZdeki ay eşimle gitcez inşallah herşey iyi çıkar tedbir bizden taktir Allahtan nasip diyoruz işte.. Genişletmek için tıkla... Evt canim aynen...bende gun sayiyorum bakalim nolcak son 9gun...aklimdan cikaramiyorum dusunmesem beklemek kolay olcak ama?????
Mnsr06 .!.: ÖnümüZdeki ay eşimle gitcez inşallah herşey iyi çıkar tedbir bizden taktir Allahtan nasip diyoruz işte.. Genişletmek için tıkla... Evt canim aynen...bende gun sayiyorum bakalim nolcak son 9gun...aklimdan cikaramiyorum dusunmesem beklemek kolay olcak ama?????
M Mnsr06 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 32 Emoji Skoru 2 Puanlar 3 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #24 uslutuba .!.: Evt canim aynen...bende gun sayiyorum bakalim nolcak son 9gun...aklimdan cikaramiyorum dusunmesem beklemek kolay olcak ama????? Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır insan öyle oluyo aklından çıkmıyo bi türlü.
uslutuba .!.: Evt canim aynen...bende gun sayiyorum bakalim nolcak son 9gun...aklimdan cikaramiyorum dusunmesem beklemek kolay olcak ama????? Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır insan öyle oluyo aklından çıkmıyo bi türlü.
nurun_ala_nur 13.12 oğlumm❤️🌥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 6.804 Emoji Skoru 6.955 Puanlar 248 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #25 Mnsr06 .!.: İnşallah vardır insan öyle oluyo aklından çıkmıyo bi türlü. Genişletmek için tıkla... Yok canim hissediyorum yok...adet olacam karnim agriyo yani ne var bi ay yaniltsa beni de surpriz olsa...
Mnsr06 .!.: İnşallah vardır insan öyle oluyo aklından çıkmıyo bi türlü. Genişletmek için tıkla... Yok canim hissediyorum yok...adet olacam karnim agriyo yani ne var bi ay yaniltsa beni de surpriz olsa...
M Mnsr06 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 32 Emoji Skoru 2 Puanlar 3 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #26 uslutuba .!.: Yok canim hissediyorum yok...adet olacam karnim agriyo yani ne var bi ay yaniltsa beni de surpriz olsa... Genişletmek için tıkla... Sıkma canını vardır bi zamanı allaha sığın bence sadece hiç beklenmedik anlarda verir isteyen herkese inşallah..
uslutuba .!.: Yok canim hissediyorum yok...adet olacam karnim agriyo yani ne var bi ay yaniltsa beni de surpriz olsa... Genişletmek için tıkla... Sıkma canını vardır bi zamanı allaha sığın bence sadece hiç beklenmedik anlarda verir isteyen herkese inşallah..
nurun_ala_nur 13.12 oğlumm❤️🌥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 6.804 Emoji Skoru 6.955 Puanlar 248 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Mnsr06 #27 Mnsr06 .!.: Sıkma canını vardır bi zamanı allaha sığın bence sadece hiç beklenmedik anlarda verir isteyen herkese inşallah.. Genişletmek için tıkla... Ins...boyle derken gecti aylar...offf
Mnsr06 .!.: Sıkma canını vardır bi zamanı allaha sığın bence sadece hiç beklenmedik anlarda verir isteyen herkese inşallah.. Genişletmek için tıkla... Ins...boyle derken gecti aylar...offf