adetin ayın kaçındaydı?Hanimlar ben yeniyim burda simdiye Kdr hep yazdiklarinizi okudum simdi birde ben yazayim Dedim,
Regl 4 gün gecikti 2 kere idrar testi yaptim negativ cikti yinede hamile olma ihtimalim varmi acaba Bugünde dayanamadim su Karbonat testini yaptim kabardi ama acikcasi güvenmedim Ona bu test güvenilirmi Yapan varmi dha önce lüften CVP verin bekliyiorum
eğer geç döllenme olduysa idrar testinde ancak yumurtlamadan iki hafta sonra çıkar canım.... benim de 4 gün gecikti ama bu ay geç yumurtladığım için çıkmayacağını düşünüyorum o yüzden iki haftanın dolmasını bekliyorumHanimlar ben yeniyim burda simdiye Kdr hep yazdiklarinizi okudum simdi birde ben yazayim Dedim,
Regl 4 gün gecikti 2 kere idrar testi yaptim negativ cikti yinede hamile olma ihtimalim varmi acaba Bugünde dayanamadim su Karbonat testini yaptim kabardi ama acikcasi güvenmedim Ona bu test güvenilirmi Yapan varmi dha önce lüften CVP verin bekliyiorum
ya güvenmeyin öyle şeylere... kaç tane arkadaşım hamile olduğu halde negatif çıkmıştı karbonat testinde... bir de çamaşır suyu var bir kaba işiyosun üstüne sıvı çamaşır suyu döküyosun köpürürse pozitifmişKarbonat testı nasıl oluyo konu sahıbı bılgı verırsen cok srvınırım
Yok ben guvenmek ocın degıl merakımdan sordum ılk defa duydumda o yuzden ılgınc geldıgı ıcon;ya güvenmeyin öyle şeylere... kaç tane arkadaşım hamile olduğu halde negatif çıkmıştı karbonat testinde... bir de çamaşır suyu var bir kaba işiyosun üstüne sıvı çamaşır suyu döküyosun köpürürse pozitifmiş
karbonat testinde de yine bir kaba idrarını yapıyosun üstüne karbonat döküyosun köpürürse hamileymişsin...Yok ben guvenmek ocın degıl merakımdan sordum ılk defa duydumda o yuzden ılgınc geldıgı ıcon;
:)yoksa gıdıp kan testı yaptırmak varken oraya buraya ısemekle ugrasılmaz:)
benim de aynı belirtilerim varEn son 17.12 regl olmustum... Simdiye Kdr düzenliydi hep ve olacagim haftasi belirtiler baslardi belim agrirdi anlardim gelecigini... Simdi hicbir belirti yok sadece kasiklarimda hafif batma arada bir, bide 3 günden beri hafif mide bulantisi ama kuruntumu yapiorum acaba demektende gecemiyorum
insallah CNmbenimde 2 gün geçti test negatif inşallah ikimizde hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?