Cok kisi yazdi hamile olduklari Halde negativ cikmisDegilsin tabii ki.. Idrar testlerinin sana garezi mi var gebe olsan cikardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kisi yazdi hamile olduklari Halde negativ cikmisDegilsin tabii ki.. Idrar testlerinin sana garezi mi var gebe olsan cikardi
benimde 2 gün geçti test negatif inşallah ikimizde hamileyizdir
hamilesindir :)En net sonucu kan vererek öğrenebilirsiniz.bende bata 5 gün var çift çizgiyi az da olsa gördüğüm halde emin olamıyorum adet günü kan testi yaptırıcam
Nıye kovuyolar kı?Senin icin demesi kolay burda hastaneye gittinmi kovuyolar insani o yüzden gitmek istemiyorum
İnş:)hamilesindir :)
Bu kadar kasacağına kan testi yapsan rahatlarsın.Hanimlar ben yeniyim burda simdiye Kdr hep yazdiklarinizi okudum simdi birde ben yazayim Dedim,
Regl 4 gün gecikti 2 kere idrar testi yaptim negativ cikti yinede hamile olma ihtimalim varmi acaba Bugünde dayanamadim su Karbonat testini yaptim kabardi ama acikcasi güvenmedim Ona bu test güvenilirmi Yapan varmi dha önce lüften CVP verin bekliyiorum
sağol inşallahAaa sen epeydir uğraşıyordun.
İnşallah hamilesindir sen de.
tebrik ederimmm :)
Çook teşekkürler:)tebrik ederimmm :)
Ben de tebrik ederim. Belirtileriniz neydi ve ne zaman başladı acaba yardımcı olur musunuz?Çook teşekkürler:)
Teşekkürler,benim tek belirtim hafif göğüslerde sızlamaydı onun dışında bir belirti yaşamadım.bat a 5 gün kala dahada yoğunlaşmıştı acıBen de tebrik ederim. Belirtileriniz neydi ve ne zaman başladı acaba yardımcı olur musunuz?