hamilemiyim??

Arkadaslar merhaba benim bir sorum var 23/02/2015 te regl olmam gerekiyordu.olmadim.22sinde esimle birlikte olduk ve bir iki damla leke geldi hasta oldugumu dusundum fakat bugun iki gun oldu regl olmadim test yaptim negatif cikti sebebi ne olabilir?

Adet duzensiligi oldugunu sanmiyorum cunku daha once hic gecikme yasamadim gununde olan biriyim adet gunumden bir gun once sadece bir ki damla geldi ve baska hic gelmedi ve adette olmadim hala

Adet duzensiligi oldugunu sanmiyorum cunku daha once hic gecikme yasamadim gununde olan biriyim adet gunumden bir gun once sadece bir ki damla geldi ve baska hic gelmedi ve adette olmadim hala
Ozaman demekki hamilesin o 1 2 damla dediginde yerlesme kanamasi . Eger hamilysen biran pnce folic asit ilaclarina baslaman lazm en yakin zamanda doktora git

Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır lekelenip bir gün ara bosluk oluyo ve normal adet yoğunlukta oluyorum 3 aya kadar ne zaman olacaksam ozaman geliyordu ve bu ay bütün belirtileri yaşadım benim kesik kesik ağrıdı kasiklarim özellikle sol taraf göğüs sizlamasi sivilceler oldu evde test yaptım negatif çıktı yumurtlama belirtilerim aynı hamilelik belirtisi gibi geçiyor ve scayip bebek tekmelemesi gibi o kadar hissediyorum doktora gitmedim burda adet olup hamile olanları okumuştum ve kendimi bu ay hamile hissettim değilse de bu lekelenip nedir ne olabilir kist geliyo aklıma belirtilerini bilmiyorum

Kizlarrr subat 8de catlatma ignesi oldum 12 ve 15 gun sonra idrar testi silik cikti 16. Gun kanda 27.76 cikti 18. Gun 32.58 cikti pkoluyum adetime nerden baksak 10 gun var duzensiz zaten sizce varmidir bebis ya cok heyecanliyimmm rahim filmide cektirdim Allah 'a sukur acik cikti tupler biseyler soyleyin lutfen:KK43:

Çatlama iğnesi hakkında bilgim yok ama adete yakın değerler yükseliyor ama fazla değil 10gun olmasada birkaç gün sonra tekrar kan tahlili yaptırirsin senin içinde rahat eder hamilelik değer düşüktür 2-3 günde 43 den 1300 lere cikmisti

merhaba arkadaşlar ben 11 şubatta regl oldum nişanlımla yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girdik ve bugun kahverengi akıntı geldi 14 martta adet olmam lazım yani daha 13 gün var bu hamilelik belirtisi midir kasıklarımdada agrı var .s

Merhaba hanımlar, inşallah isteyen herkesin kucağı en ennn ennnn kısa zamanda dolarr :emir_bebek::nazar: benimde adet günüm bugün, 14 aydır bebek denemesi içindeyiz, bu ay tuttu galiba :21::anneadayı::anneadayı: test yapmak için 1,2 gün daha bekliycem, ama adetten 10 gün önce kasık ağrılarım başladı.. dün yani bat dan 1 gün önce ağrı kesildi, ve ara ara rahim de bıçak saplanması gibi sancı oldu akşama kadar. yerimden hoplattı beni, o derece ama 2 - 3 saniye kadr sürüp geçti. az önce de sağ kasığımdaki batma nefesimi kestiii :KK45::KK45::KK45: canımın acıması beni mutlu ediyoo iyice psikopata bağladım ben artık :KK70: adet ağrılarım yok, göğüslerim şiştiii acıyoo :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: eşime de kesinleşmeden bişey diyemiyorum ki, heveslenip heveslenip kursağımızda kaldı kaç kere... ama bu kez farklı gibi :KK70: geçen ay kendime söz vermiştim kaptırmiycam diye ama yine kaptırdımmmm, inşallah hamileyimdir :KK70: hepinize sevgilerrrrr :KK68::KK68::KK68:

X