hamilemiyim

Dualarim sizlerle canim rabbim herkese nasip etsin sizde dua edin saglikli bi şekilde kucagima alayim Bebeğimi :)
Insallh alirsin cnm bende belirti yok ama adette olmadim4 gun gecti yrn test yapicm insallh vardir[/QUOTE]
Yap haber ver bekliyoruz hayirli haberlerini ben gecikme olmadan yaptim testi iki gun once silik çıkmıştı

/QUOTE]
Yap haber ver bekliyoruz hayirli haberlerini ben gecikme olmadan yaptim testi iki gun once silik çıkmıştı[/QUOTE]
Dun yapmistim negatif cikti ama hic bu ladar gecikmezdi

Adete 5 gün kala yaptığım test 1.20 çıktı yanı negatif çok nutsuzum ya yine olmadı yinw

Kizlar bu gun dokyora.gitcem ama evde 1 testim kalmisti onuda yapim dedim : )))))

Eklentiler

• IMG-20150628-WA0000.webp
    IMG-20150628-WA0000.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar yardim edinnnn
Adet sancilarim.kasik agrilarim ve gogus.hassasiyetim var ama.adette olmuyorum.En son mayis 26da adet olmustum gunum gecti acaba hamilemiyim bu ay ilac falanda kullanmadim. Agri kesici falanda icmedim. Bu arada d. Kontrol hapinida 4 aydir icmiyorum
test yapsana canım

Bende bundan iki gün önce test yaptim biri silik cikti ardından 3 tane daha yaptım onlarda aynı dün bidaha yaptım bu sefer net çizgi çıktı Karnım ve belim çok ağrıyor adet olacakmis im gibi hissediyorum inşallah olmam yarın kan testi yaptiracagim.

Kizlaaaaar doktora.gittim 4 hafta 5 gunluk hamileyimmmmmm:KK200: :anneadayı::KK200: insallah Rabbim.isteyen herkeze nasip.etsinnnn : ) Evet hazirlikli diilim oglum daha 3 yasina gircek ama napaLim Rabbim uygun gormus : ) Bizede beklemek düştü : )

selam kızlar. ben daha önce tüp bebek denedim olmadı. amh düşük fsh yüksek. başka bi doktora gidiyorum. dhea ve bi kaç vitamin kullanıyorum .geçen ay 07 haziranda adet oldum.18 haziranda kanamam oldu pet kullanmadım az ama kırmızıydı doktor ilaçlardan dedi adet değil dedi telefonda. çünkü adet olunca gidecektim ve tüp bebek için başlayacaktık. ama son 4-5 gündür şişmiştim karnım belim ağrıyordu adet de olmayınca biraz ümitlenmiştim. göğüslerim hiç şişmedi ama. bugün hepsi gitmiş sanki hiç adet olmacak gibiyim. bi şey anlamadım. anlayan var mı :(

arkadaşlar sevgilimle ilişkiye girdik içime boşalmadı fakat zevk suyundan dolayı hamılemıyım dıye endıse duyuyorum ve dun test yaptım negatif çıktı fakat hamıle gıbı hıssedıyorum ve de adetım dun olması gerekıyor du olmadı acaba psıkolejık mıdır ve adet bekledıgımız gunlerdeysek ıdrar testını 4 saat ıdrarımızı tutup oyle yapmalıymısız bırı bana fıkır verebılırmı acıl cevvap beklıyorum :(

arkadaşlar sevgilimle ilişkiye girdik içime boşalmadı fakat zevk suyundan dolayı hamılemıyım dıye endıse duyuyorum ve dun test yaptım negatif çıktı fakat hamıle gıbı hıssedıyorum ve de adetım dun olması gerekıyor du olmadı acaba psıkolejık mıdır ve adet bekledıgımız gunlerdeysek ıdrar testını 4 saat ıdrarımızı tutup oyle yapmalıymısız bırı bana fıkır verebılırmı acıl cevvap beklıyorum :KK43:
kan testi yaptır

Back
X