hamilemiyim

askuletam

ZoR DöneM :(
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
93
21
37
Kizlar yardim edinnnn
Adet sancilarim.kasik agrilarim ve gogus.hassasiyetim var ama.adette olmuyorum.En son mayis 26da adet olmustum gunum gecti acaba hamilemiyim bu ay ilac falanda kullanmadim. Agri kesici falanda icmedim. Bu arada d. Kontrol hapinida 4 aydir icmiyorum

gununuz gectıyse nıye beklıyorsunuz eczaneden gebelık testı alın
cıft gorunurse acıle kan testı vermeye gıdersınız zaten
boyle seylerde cok beklememek gerek allah korusun
dıs gebelık dıye mevzu var allah korusun

kızlar adetime 6 gün varken yaptığım testler birtanesi sabah silik çıkıyo ertesi gün teste baktığımda koyulaşıyor sizce hamilemiyim inşallah hamileyimdiryaa çok istiyoruım

Eklentiler

• 10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 158
kızlar adetime 6 gün varken yaptığım testler birtanesi sabah silik çıkıyo ertesi gün teste baktığımda koyulaşıyor sizce hamilemiyim inşallah hamileyimdiryaa çok istiyoruım
Adetine gunun varken neden test yapiyosunz ki bekleyin gununz gecsin kendinizi strese.sokmayin boş yere bence

Ikinci cizgi cikmis ama baya erken yapmissin bence bekle biraz daha sonra tekrarlarsin vargibi gorunuo

az önce kardeşim ebe o profosör dokturunu aradı kadın demiş silik bile çıktıysa kesin hamiledir inşallah inanmk istiyorum ama korku var çok bekledim elim ağrıyo sağ ayağıma vuruyo adetini beklesin yinede ama döllenme erken olduysa çıkabilirmiş

Korkma bence kesin hamilesin.
ağzından bal damlıyo canım çok sağol geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay belim ve kasığımdan sağ bacağıma agrı vuruyo sebebi hamilelikmi yoksa değilmi off yaa eşimide umutlandırmak kendimde umutlanmak istemiyorum 1,5 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu inşallah allahım isteyen herkeze nasip eder

hım ozaman kesin hamilesin bence bir kan testi yaptır allahım kucağına almayı nasip etsin bende yaptım adete 6 gün kala idrar testi silik çıktı ama hamilemiyim bilmiyorum

hım ozaman kesin hamilesin bence bir kan testi yaptır allahım kucağına almayı nasip etsin bende yaptım adete 6 gün kala idrar testi silik çıktı ama hamilemiyim bilmiyorum
insallah sende hamilesindir normalde bu gun adet gunum ama kasiklarim da bide belimde ara ara sanci oluo acaba adet mi olucam bas donmesi mide bulanmasi var biraz da ama bilmiyorum kaj testi yaptirsam mi

X