- 16 Mart 2015
- 93
- 21
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim bi kac gun daha bekleme tafratari ama ben meraktan catlicam :)test yapmalısınız
Adetine gunun varken neden test yapiyosunz ki bekleyin gununz gecsin kendinizi strese.sokmayin boş yere bencekızlar adetime 6 gün varken yaptığım testler birtanesi sabah silik çıkıyo ertesi gün teste baktığımda koyulaşıyor sizce hamilemiyim inşallah hamileyimdiryaa çok istiyoruım
kızlar adetime 6 gün varken yaptığım testler birtanesi sabah silik çıkıyo ertesi gün teste baktığımda koyulaşıyor sizce hamilemiyim inşallah hamileyimdiryaa çok istiyoruım
hamilesin canım tebriklerkızlar adetime 6 gün varken yaptığım testler birtanesi sabah silik çıkıyo ertesi gün teste baktığımda koyulaşıyor sizce hamilemiyim inşallah hamileyimdiryaa çok istiyoruım
gerçektenmi canım ay inşallah yaa valla çok istiyorumhamilesin canım tebrikler
evet canım benim tebrik ederim.. kan testiyle doğrula artıkgerçektenmi canım ay inşallah yaa valla çok istiyorum
inşallah canımya umudum yok belim ağrıyo çok ama hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için test yapmaya korkuyorumevet canım benim tebrik ederim.. kan testiyle doğrula artık
Korkma bence kesin hamilesin.inşallah canımya umudum yok belim ağrıyo çok ama hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için test yapmaya korkuyorum
bencede hamilesin test hemenmi 2 çizgi belirdi yoksa 5 10 dakika sonramı koyulaştıKizlar sizce hamilemiyim adetime 2 gun kala test yaptim 2 sode silik çıktı
ağzından bal damlıyo canım çok sağol geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay belim ve kasığımdan sağ bacağıma agrı vuruyo sebebi hamilelikmi yoksa değilmi off yaa eşimide umutlandırmak kendimde umutlanmak istemiyorum 1,5 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu inşallah allahım isteyen herkeze nasip ederKorkma bence kesin hamilesin.
bencede hamilesin test hemenmi 2 çizgi belirdi yoksa 5 10 dakika sonramı koyulaştı
insallah sende hamilesindir normalde bu gun adet gunum ama kasiklarim da bide belimde ara ara sanci oluo acaba adet mi olucam bas donmesi mide bulanmasi var biraz da ama bilmiyorum kaj testi yaptirsam mihım ozaman kesin hamilesin bence bir kan testi yaptır allahım kucağına almayı nasip etsin bende yaptım adete 6 gün kala idrar testi silik çıktı ama hamilemiyim bilmiyorum