Hamilemiyim ?

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Çok derdim var...
Adetim 15gun geçti mide bulantısı hergun bi halsizim yorgunum karnım semsert hamile olamam çınku ilişkide meni ustume bile temas etmes korunmayı ilk aldıgımda bıraktım cunku alerji yaptı 15gun once test yaptım negatif cıktı eşim imkansiz diyor bende biliyorum ama yanaklarım yuzum şiş
Eşim sanki şstemiyor gibi olursq sevinirim ama ben soyle 1sene sonra dusunuypdum dedi bilmiyorum hamile olabilirmiyim sizce

Bilmem
Eczaneden test al idrar testi yap
Pozitifse bile bi de kan ver anlaşılır

Hamileysen bile üzülme. Kimse minik bir bebeğe hayır diyemez :)

Çok derdim var...
Adetim 15gun geçti mide bulantısı hergun bi halsizim yorgunum karnım semsert hamile olamam çınku ilişkide meni ustume bile temas etmes korunmayı ilk aldıgımda bıraktım cunku alerji yaptı 15gun once test yaptım negatif cıktı eşim imkansiz diyor bende biliyorum ama yanaklarım yuzum şiş
Eşim sanki şstemiyor gibi olursq sevinirim ama ben soyle 1sene sonra dusunuypdum dedi bilmiyorum hamile olabilirmiyim sizce

ne kadar saçma bir soru. eski türk filmlerinde nabızdan anlıyordu ya hekimler. sanırım siz de bizden yazı şeklinizden hamile olup olmadığınızı söylememizi istiyorsunuz.

Öyle soruya böyle cevap cicim napalım.

Bu soruyu soran çişini ekrana sürme potansiyeline sahip olabilir bence.

Evet o potansiyelden dolayi sanirim bu kadar iyi canlandiriyorum kafamda :KK70:

Bu arada genel duyuru. Internette google amca diye biri var. Son derece bilgilidir kendisi. Istedigin seyi aninda buluyor senin icin. Mücize gibi birsey yani. Lütfen kk hatunlari, onun servislerini kullanmakta cekinmeyin. Korunma yöntemleri, hamilelik belirtileri üzerine bir yogun bilgi verecektir. Hatta ve hatta, hamilelik testi satan sitelere bile yönlendiriyor :KK57: evet evet cok amaaazing bu google amca!! :rolleyes:

tes yap bebeğim.
burdan anlayabileceğimiz teknoloji henüz gelişmedi.

Oha:) kan testi aklınıza gelmedi mi yahu? :) hadi onu da geçtim 3 teeeleeee ye idrar testi alın :/

X