hamilemiyim....

hamile miyim degilmiyim ???

• Ankete Katılan
    8

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Kızlar adetten 1gun geçti... erken gebelik testi yaptım boyle cıktı.. erken gebelik testlerinde 1 gun geçmesine ragmen kırmızı olması gerekmez miydi...hamileysem yani..

Eklentiler

• 20150815_222158.jpg
    20150815_222158.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 271
Kızlar adetten 1gun geçti... erken gebelik testi yaptım boyle cıktı.. erken gebelik testlerinde 1 gun geçmesine ragmen kırmızı olması gerekmez miydi...hamileysem yani..
benim adet gunumde cok asiri koyu cikmamisti yine c cizgisinden daha acik renkliydi ama bu testte ben 2. cizgi goremedim gerci benim tavsiyem erken gebelik testi yerine normal 3 5 tl olaran testlerden alip tekrarlamaniz cidden onlar daha iyi sonuc verio

Hamile olup olmadıgını söylemek için çok erken ayrıca yaptıgınız idrar testi 1 gün geçmeyle gösteren bi test değil kesin sonuç kan testidir ama onun için bile biraz beklemelisin ki bthcg hamile değerinin yüksegini gösterebilsin adet gecikmende olmuş olabilir sonuçta acele etme benim adetim hiç sasmazdı ve sonuncuda bi hafta olamadım idrar testi yerine kan yaptırdım değerim orda gözüktü o değerle idrar yaptırsaydım anca belki gözükürdü çünkü idrar testi doktorunda dediği gibi geç gösteren bir test emin olmak için kan onun için de 2 gün daha bekle derim ben

Ben adet olmayı beklediğim gün yaptım. Gecikme bile yoktu ama pozitif çıktı. Hemen kan testine gittim orda bebiş çıktı. Erken gebelik testleri gerçekten çok erken sonuç verir. Kan testinde gecikme bile olmasına gerek yok. Umarım en kısa zamanda sen de meleğine kavuşursun

sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. zevk suyu varken sürekli vajina çevreme sürttü içime girmedi.sonra boşaldı ama peçeteye sonra başka peçeteyle sildik ve tekrar sürtünmeye devam ettik. sonra bıraktık. 11 gündür adetim gecikti. biri erken test olmak üzere 4 tane test yaptık. hepsi de negatşf çıktı. hamilelik belirtisi yok.adetimden 15 gün sonra yaşadık bu ilşkiyi. sizce hamile miyim? diğer belirtiler yok ama. hani zevk suyundan gelmiş olabilir mi vajina çevresine de tam gelmedi ama sizce nedir? testte yaptık negatif çıktı idrar testi yaptık ama. sizce hamile miyim?

merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum :KK43:
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/

merhaba yeni konu açmayı bilmiyorum yardım eder misin iz?
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim 2 gün gecikti göğüslerim agrıyor karnımda belimde agrı var ve uyku halim varayrıca aşırı iştah ve karnımda şişlik mevcut idrar yollarımda yanma ve sık idrara çıkma var sizce testi ne zamn yapmalıyım ve hamile olabilir miyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde

X