Kan testi yaptirdim 2.30 da alicam insallah dogrudur.cok TeşekkürlerAma baya belli cizgi yinede bnce bi tane daha yap.
tebrik ederim canım. allah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin. darısı başımıza :)Arkadaslar cok sukur 1 yilin sonunda artik ben de hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin
Hayir kalmadim olmuyor diye uzulmustum ama rabbim ol demeden olmuyor fazla kasmamak lazimmis darisi basinizatebrik ederim canım. allah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin. darısı başımıza :)
bu bir yıl boyunca hiç hamile kalmış mıydın?
amin canım inşallah. benim de 10 ay oldu, ben de hiç hamile kalamadım. umutlarım da azaldı baya ama kısmet demekten başka çare yok işteHayir kalmadim olmuyor diye uzulmustum ama rabbim ol demeden olmuyor fazla kasmamak lazimmis darisi basiniza
Ben de artik olmuyor kisirmiyim diye dusunuyordum.sistit oldum tas dusuyorum diye dokyora gittim bel agrisi kasik agrisi meger bebekmis sende kafani rahatlat anca oyle oluyoramin canım inşallah. benim de 10 ay oldu, ben de hiç hamile kalamadım. umutlarım da azaldı baya ama kısmet demekten başka çare yok işte
bugün hormon tahlili sonuçlarımı aldım... prolaktinim yüksek çıktı. yani gebeliğe engelmiş. doktor ilaç verdi. hemen düşürür dedi. bakalım artık kısmet... bu ilacı kullanan arkadaşlar hep ertesi ay hamile kalmışBen de artik olmuyor kisirmiyim diye dusunuyordum.sistit oldum tas dusuyorum diye dokyora gittim bel agrisi kasik agrisi meger bebekmis sende kafani rahatlat anca oyle oluyor
Gecmis olsun canim allah isteyen herkese nasip etsin insallahbugün hormon tahlili sonuçlarımı aldım... prolaktinim yüksek çıktı. yani gebeliğe engelmiş. doktor ilaç verdi. hemen düşürür dedi. bakalım artık kısmet... bu ilacı kullanan arkadaşlar hep ertesi ay hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?