hamilemiyim :((

kubra_kbra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
120
45
18
33
merhaba arkadaşlar 1 yılı geçkindir evliyim evliliğimin ilk aylarında düşük yaşadım ve hiç korunmadık çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz bu ay sanki hamileymişim gibi hissediyorum adetime 7 gün var sizde yaşadığınız ilk belirtileri paylaşırmısınız??

merhaba arkadaşlar 1 yılı geçkindir evliyim evliliğimin ilk aylarında düşük yaşadım ve hiç korunmadık çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz bu ay sanki hamileymişim gibi hissediyorum adetime 7 gün var sizde yaşadığınız ilk belirtileri paylaşırmısınız??
arkadaşlar cevap lütfen. ...

Merhabalar
Öncelikle Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin güzel güzel evlatlar...
Belirtilelere gelecek olursak, her bünyede belirtilerin farklı olduğunu söyleyerek bendeki işaretleri yazıyorum.
*Fazlasıyla ateş başması
*Vücudumun her bölgesinin ateş içindr olması (bilhassa ayaklarım)
*göğüslerimde hassasiyet
*hafif düzeyde mide bulantısı...

Rabbim yuvanıza hatırlı evlatlar nasip etsin tekrardan.....

cok teşekkür ederim allah her isteyene versin inşallah ama inanın sabredemiyorum kan testinde cikarmi acaba hcg yulselmismidir bi bilginiz varmi

cok teşekkür ederim allah her isteyene versin inşallah ama inanın sabredemiyorum kan testinde cikarmi acaba hcg yulselmismidir bi bilginiz varmi
Sevgili arkadaşım işte onu bilemiyorum.... Dediğim gibi her bünyenin çok farklı işleyişi var bu sürecte .. Ama burdan okuduğum kadarıyla kanda 7 gün evvelinden çıkan arkadaşlar var aynı şekilde çıkmayıp daha sonra sürprizle karşılaşanda...
AMA ümitvar ol emii

merhaba arkadaşım, belirtileri herkes yaşamıyor ve kişiden kişiye değişiyor. ben de uzun bi süre bekledim seni çok iyi anlıyorum. ben artık son testimi inan öylesine yaptım bu ayda olmayacaktır dedim sadece merakım gitsin diye yaptım ve ne göreyim ki hamileyim. kendini rahatlatmaya çalış ve kendini çok dinleme adetin daha geçmemiş bile. benim daha hiç bir belirtim yok ki doktor ilerleyen haftalarda başlayabilir dedi. bazıları çok belirti yaşıyor bazıları hiç yaşamıyor. sen duanı eksik etme Allah a tevekkül et inş. en doğru zamanda nasip edecektir.

insallah sebnemm cim bi sürpriz de ben yasasam oyle ne güzel olur inanki cok ihtiyacım var sabredemiyorum bende bi an önce hamile olup olmadigimi ogrenmek istiyorum daha hic tedavi falan da olmadim kendiliginden olsun diye bekliyorum bakalım inşallah

kızlar bende sorayım ilk bebeğimin kalbi atmadığı için aldırdık 5 ay bitti bebek istiyoruz ama olmadı henüz benimde 2 gündür akıntım vardı bugünde sağ yumurtalığımın olduğu yerde gaz sancısı gibi ağrı var ama tuvalete gidip geldikten sonra bile ağrıyo bugün zor yürüdüm hatta adetime 6 gün var ve her ay gebelik testlerine sarıldım acaba bu aymı diye ama bu ay tutuyorum kendimi artık eczacılardanda utanıyorum alırken bu arada bu kasık ağrısı arada yumurtlama dönemimde oluyodu sizce hamile olabilirmiyim

Benim belirtilerim adet günüm geçmeden başladı. İlk başta halsizlik ateş ve baş ağrıları yaşadım. Çok su iciyordum ama icimin ateşi sonmuyordu. Ve o sıralar idrarimin rengi çok köyü idi ve kötü korkuyordu. Adet günüm geçtikten 5 gün sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Hamileligimi öğrendikten sonra gebelik hesaplayicidan kaç haftalık olduğunu ogrendum.. Doktora gittiğimde ise oda aynı günü söyledi :) ben doktora gitmeden kaç haftalık olduğunu biliyordum :) Bende koku hassasiyeti olmuştu ilk andan beri göğüs hassasiyetim 10 haftadan sonra akşam saatlerinde oldu ve sadece akşamları rengi koyulaşti gündüz yine hiç öyle birşey olmamış gibi oluyordu.

Back
X