- 3 Aralık 2015
- 255
- 323
- 33
- 36
- Konu Sahibi Ece Sultan
-
Evet hamile oldgunu gosteriyo sonucun.kac gun gecti adetinAyy ölücem mutluluktan çok sağolun
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsunEvet hamile oldgunu gosteriyo sonucun.kac gun gecti adetin
Doktor bi hafta sonra yada birkac gun sonra testi tekrar ister.zaten ikiye katlanmasi lazim.sonrada keseyi gorursun sirayla bebek ve kalp atisi..
Tatli bi bekleyis olacak
Kızlar merhaba öğlen eczaneden aldığım idrar testini yaptım ikinci çizgi çıktı ama silikti biraz. Biraz önce kan testi yaptırdım doktora göstermeyi bekleyemedim ama internetten baktım 118,0 yazıyo bilgisi olan söylesin nolur hamilemiyim
İnşallah hamilesindir canım. sen de idrar testi yapsana, bekliyoruz sonucunuKızlar benimde günüm geçti.dün olmam gerekiyo du olmadım daha inşallah Bende hamileyim dir dua edin kızlar ne olur.
Yarın kan testi yaptırsam mı çıkarmı sizce ama korkuyorumumutlanmak da istemiyorum içimde kıpır kıpır Allahım sen yardım et hayırlısı artık
Ayy inşallah canım benim ya inşallah öyleyimdir Allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah dua edin banada ne olur:) yapıcam da diyorum biraz daha geçsin öyle yapıyım erken gibi sanki birazİnşallah hamilesindir canım. sen de idrar testi yapsana, bekliyoruz sonucunu
Yaptım bugün ama malesef canım ya sonuç negatifİnşallah hamilesindir canım. sen de idrar testi yapsana, bekliyoruz sonucunu
İnşallah öyledir inşallah hamileyimdir bende Allahın izniyle hayırlısı olsun diyorum ama bazılarının erken bile çıkıyo arkadaş yaptı adeti 2 gün geçti sadece sonuç çift çizgi bende aynı olmama rağmen negatifIdrar testini pozitik olmasi icin biraz daha gecmesi gerekiyor. Sonucta o da bhcg yuksekligine endeksli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?