- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi Boyrazmevsim
benim beta hgc degerim cok düşüktü idarda cikmazdi bile tahminim, kan tahlilinde çıktı adeti 2 gün gecmisti ama diyorum ya benimki normal bi gebelik degildi zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde ne zaman adet olman gerekiyor ki ?Adet olcakmisim gibi agri hisediyorm korkuyorum![]()
Ayin 6 si son adet tarihim normaldenormalde ne zaman adet olman gerekiyor ki ?
bence bugun veya yarin hemen kan tahlili yaptir. hamileykende adet belirtileri oluyor.Ayin 6 si son adet tarihim normalde
tebrik ederim teste göre hamilesinTest yaptim kizlar idrar testi sonuc cift cizgi :) ama kesin midir ?
aaaa hayırlı olsun ne güzel. cok sevindim :) daha erken olduğu icin siliktir. muhakkak kanda da baktir ve hemen doktora git benceTest yaptim kizlar idrar testi sonuc cift cizgi :) ama kesin midir ?
varsa kanda kesin çıkar rahat ol. ben adete 4 gün kala feci bel bacak ağrısı yaşadım 2 gün sonra gecti. yorgunluk hissi yaşıyordum. adet günü çok kalp çarpıntım vardı. bir de karnimda kasiklarimda gerilmeler kasilmalar oluyodu ara ara. sonra benim hamileligim sonlaninca yani kandaki beta hgc degerim negatife düşünce tüm belirtiler bebekle birlikte gittibelirtileri söyle ayrıntılı ayrıntılı yazsanız.
Kan testi verdim sonuç yarın bat 13 aralık takvimim programına göre. Son adet tarihi 11 kasım kan tahlili doğru çıkar mı diye merak ediyorumda![]()
Cikar cnm kanda kesin ama idrardada cikar simdi degilde daha snra yazacagim belirtilerini....belirtileri söyle ayrıntılı ayrıntılı yazsanız.
Kan testi verdim sonuç yarın bat 13 aralık takvimim programına göre. Son adet tarihi 11 kasım kan tahlili doğru çıkar mı diye merak ediyorumda![]()
Hamile olabilirsin. ben de mantar varken hamile kaldım gerci benimki kimyasal gebelikmis kısa sürdü. en iyisi bi kac gün bekle sonra kan tahlili yaptır. insallah hamilesindir ve seninki sağlıkli bir gebelik olur. Gelişmelerden haberdar et bizi![]()
Cevap icin allah razi olsun simdi yatakta yatiyorum popomun prda bi batma var allahim delircemYa ben yeni üye oldum benim aderim 6 gün gecikti birsürü test yaptim negativ cikti ama mendile sildigimde pembe bi akinti var simdide öncede adet olcakmis gibi kasik ve bel agrilarim var sizce ne ola bilir nolur bana yardim edin
doktor a gitmen zor mu canım bi gitseneCevap icin allah razi olsun simdi yatakta yatiyorum popomun prda bi batma var allahim delircem