Hamilemiyim ?

benim beta hgc degerim cok düşüktü idarda cikmazdi bile tahminim, kan tahlilinde çıktı adeti 2 gün gecmisti ama diyorum ya benimki normal bi gebelik degildi zaten.

Test yaptim kizlar idrar testi sonuc cift cizgi :) ama kesin midir ?

Eklentiler

• IMG_20151207_132549.webp
    IMG_20151207_132549.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 141
belirtileri söyle ayrıntılı ayrıntılı yazsanız.
Kan testi verdim sonuç yarın bat 13 aralık takvimim programına göre. Son adet tarihi 11 kasım kan tahlili doğru çıkar mı diye merak ediyorumda:KK58::KK58:

belirtileri söyle ayrıntılı ayrıntılı yazsanız.
Kan testi verdim sonuç yarın bat 13 aralık takvimim programına göre. Son adet tarihi 11 kasım kan tahlili doğru çıkar mı diye merak ediyorumda:KK58::KK58:
varsa kanda kesin çıkar rahat ol. ben adete 4 gün kala feci bel bacak ağrısı yaşadım 2 gün sonra gecti. yorgunluk hissi yaşıyordum. adet günü çok kalp çarpıntım vardı. bir de karnimda kasiklarimda gerilmeler kasilmalar oluyodu ara ara. sonra benim hamileligim sonlaninca yani kandaki beta hgc degerim negatife düşünce tüm belirtiler bebekle birlikte gitti :KK43: senin ki insallah sağlıklı bi gebelik olur, Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Kizlar merhaba belirtilerimi yaziyorum uzun zmandir yani neredeyse 15 gundur falan goguslerimde asiri hassasiyet uclarinda aci kasiklarimds ara ara batma bi sagda bi solda bide inanmayacaksiniz cok hickirik tutuyo her gun nerdeyse :) mide yanmasi oluyo dunden beri hafif bi goz kararmasi yasadim mide bulantisi henuz cok hissetmiyorum ama hafif var gibi bisey yiyemiyorm aksine istahim kapandi bu kotu :( onun disinda tek kesin belirti uzun suren gogus hassasiueti agrisi diyebilirim kendi adima... İnsallah hamisimdir test yaniltmaz bizi Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahhh

Hamile olabilirsin. ben de mantar varken hamile kaldım gerci benimki kimyasal gebelikmis kısa sürdü. en iyisi bi kac gün bekle sonra kan tahlili yaptır. insallah hamilesindir ve seninki sağlıkli bir gebelik olur. Gelişmelerden haberdar et bizi :KK66:

Ya ben yeni üye oldum benim aderim 6 gün gecikti birsürü test yaptim negativ cikti ama mendile sildigimde pembe bi akinti var simdide öncede adet olcakmis gibi kasik ve bel agrilarim var sizce ne ola bilir nolur bana yardim edin

Ya ben yeni üye oldum benim aderim 6 gün gecikti birsürü test yaptim negativ cikti ama mendile sildigimde pembe bi akinti var simdide öncede adet olcakmis gibi kasik ve bel agrilarim var sizce ne ola bilir nolur bana yardim edin
Cevap icin allah razi olsun simdi yatakta yatiyorum popomun prda bi batma var allahim delircem

Canim yakkasik 3 aydir bnde cocuk calismasi icindeyim..okuduklarimdsn ve kendi tecrubelerime gore soyluyorum grip ve hastayken arkdslrimin hamile kaldigina şahit oldum.Rabbim yaşatscagi nefesin gunünu belirlemis zaten..bizde acabami diyerek umutlar icindeyiz.rn iyisi bekle sabirla bikac gun sonrs test yap..

Back
X