hamilemiyim ???

prensesbarbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
469
248
53
38
iyi geceler hatunlar... bi kac gundur kanamam vardi .bugun doktora gittim .rahim duvarinin kalinlastigini soyleyip kan testi istedi ve yarin alcam sonucunu.basina boyle bisi gelen varmi?cvplar icin tesekkurler .

iyi geceler hatunlar... bi kac gundur kanamam vardi .bugun doktora gittim .rahim duvarinin kalinlastigini soyleyip kan testi istedi ve yarin alcam sonucunu.basina boyle bisi gelen varmi?cvplar icin tesekkurler .

Iyi geceler tatlım kanama derken lekelenmemi yoksa normal kan mi regl gibimi lekelenme ise normal gibi de.
Ama regl gibi ise şaşırdım hayırlısı hakkında birtanem yarın haberdar et bizi

Iyi geceler tatlım kanama derken lekelenmemi yoksa normal kan mi regl gibimi lekelenme ise normal gibi de.
Ama regl gibi ise şaşırdım hayırlısı hakkında birtanem yarın haberdar et bizi
regl gibi kanamam oldu ara ara.sonra kahwerengi oldu bu defaki lekelenmeydi .bilmiyorum artik .heyecanla yarini bekliyorum .adet gunum de yaklasiyo .rahim duvarinin kalinlasmasi adet yakinligindan da olabilirmis bilemiyorum :(

regl gibi kanamam oldu ara ara.sonra kahwerengi oldu bu defaki lekelenmeydi .bilmiyorum artik .heyecanla yarini bekliyorum .adet gunum de yaklasiyo .rahim duvarinin kalinlasmasi adet yakinligindan da olabilirmis bilemiyorum :KK43:

Ilginc bazı kadınlar yerleşme kanaması çok olurmus belki yerleşme kanamasıdir.
Sonuçta rahim duvarı kalinlasmis peki kesildimi devam ediyor mu?

varmı haber kuzumm?
arkadaslar mrb daha yeni firsatim oldu .aksam 6da geldim doktordan ..yemek falan derken walla simdi oturdum....
bendeki kanama hamilelikten diilmis.her kadin belli zamanlarda yumurtlama donemine girermis ve ben biraz gec girmisim bu ay ondan kaynaklanabilir dedi doktorum
ayrica simir testi icin parca aldi .onun sonucunu alicam
adetinin 2.gunu gel hormonlarinada bakalim dedi doktorum .yani simdilik beklemedeyim .umarim kötü bisi cikmaz hormon testi ve simirden....

arkadaslar mrb daha yeni firsatim oldu .aksam 6da geldim doktordan ..yemek falan derken walla simdi oturdum....
bendeki kanama hamilelikten diilmis.her kadin belli zamanlarda yumurtlama donemine girermis ve ben biraz gec girmisim bu ay ondan kaynaklanabilir dedi doktorum
ayrica simir testi icin parca aldi .onun sonucunu alicam
adetinin 2.gunu gel hormonlarinada bakalim dedi doktorum .yani simdilik beklemedeyim .umarim kötü bisi cikmaz hormon testi ve simirden....

Anladım canım yumurtlama kanamasi gibi bişi yasamissin demekki. Temiz çıkar merak etme :)

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucaktı ama ben kadın dogum doktoruna gittim gebelik varmi yokmu diye kan testi yapti sonuc negatif cikti adet gecikmende hemen yaptir test ondan oncede yaptirma dedi adetim 1 gün gecikti sizce idrar testi yaptirmam gerekirmi sabahtan beri mide bulantilarimda var yardim edin lütfen ;(

Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucaktı ama ben kadın dogum doktoruna gittim gebelik varmi yokmu diye kan testi yapti sonuc negatif cikti adet gecikmende hemen yaptir test ondan oncede yaptirma dedi adetim 1 gün gecikti sizce idrar testi yaptirmam gerekirmi sabahtan beri mide bulantilarimda var yardim edin lütfen ;(

Gecikme varsa idrarda dene canım sabah yap ama ;)

cok cok onceden hamileligi belli eden idrar testleri var .normalinden daha pahali .ondan almani öneririm .ins...hamişssindir

Şu an regl dönemimdeyim zaten ama 1 gün gecikti ve dünden beri mide bulantılarım var test aldım ama negatif cıktı

Back
X