Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evt 2 kere doktora gittim yeni oluşum olabilir dedi adetim 2 gün filan geçmişti . Sonra 1 hafta sonra filan yaptırdım yani geçen hafta onda 3.4 cikti doktor bu hafta tekrar istedi tahlil yaptırmami ben idrar da yaptım ikinci cizgi silik çıktı ve belirtileri hamilelik belirtisiyle aynı ne olduğunu anlamadım işte ya :KK43:

Ufff cok zor allah yardimcimiz olsun bu düsünceyle hep yatip kalkmak cok zor

Aynen cnm ya belirsizlik çok kötü bişe hayırlısı olsun hepimiz için

Bende test yaptip ikinci cizgi silik cikti.kan testi yaptim sonucunu yarin alicam

Ay bu hamilelik stresinden olecem ya bugunde sumuksu üzerinde kahve bi akinti geldi okudum netten de gebelikte olurmuş sanırım böyle şeyler :) doktoru yarın sabırsızlıkla bekliorm ya

Evt 2 kere doktora gittim yeni oluşum olabilir dedi adetim 2 gün filan geçmişti . Sonra 1 hafta sonra filan yaptırdım yani geçen hafta onda 3.4 cikti doktor bu hafta tekrar istedi tahlil yaptırmami ben idrar da yaptım ikinci cizgi silik çıktı ve belirtileri hamilelik belirtisiyle aynı ne olduğunu anlamadım işte ya :KK43:
Canim naptin var mi hayirli bi haber

Yokmuş cnm ya rahim
kendini gebeliğe hazırlıo dedi bide daha yumurta bile catlamamis :) folik asit filan söktürücü verdi

Hayirlisi olsun bidahaki aya insaallah

Aynen cnm ya ne yapmam lazım tutması için :)

Dua kafaya takmamak kendini allaha birak o herseyin en iyisini en hayirlisi bilen bizim icin

Bugün doktora gittim ve 5+2 günlük hamileyim çok şükür. Darısı tüm bebek isteyenlere inşallah..

gözün aydın.. ALLAH sağlıkla,hayırla kucağına versin :)

gözün aydın arkadaşım sağlıkla al kucağına :))

Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??

Eklentiler

• 20160116_123110.webp
    20160116_123110.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 112
  • 20160118_174248.webp
    20160118_174248.webp
    4 KB · Görüntüleme: 125
Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??
Hamilesiiinn :) tebrikler

ya çok merak ediyorum kafayı yicem inşallah öyleyimdir... ya biz eşimle hiç denememiştik daha hiç denemeden doktora gittim ben cocuk düşünüyorum herhangi bir engel var mı diye klomen falan verdi kullan yumurtaların büyümüyor dedi bende ilaçları kullanmıcam bi süre dedim üzerinden bir ay geçti ve sonuç bu anlayamadım :S

ya çok merak ediyorum kafayı yicem inşallah öyleyimdir... ya biz eşimle hiç denememiştik daha hiç denemeden doktora gittim ben cocuk düşünüyorum herhangi bir engel var mı diye klomen falan verdi kullan yumurtaların büyümüyor dedi bende ilaçları kullanmıcam bi süre dedim üzerinden bir ay geçti ve sonuç bu anlayamadım :S
Yok canım bariz hamilesin. Yarın gidip kan ver

Yok canım bariz hamilesin. Yarın gidip kan ver[/QUOTE

Ya inşallah öyledir :) yarın sabah bi idrar testi daha yapayım bari çünkü hemen kan testine gidip hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum :S :S

Back
X