Hamilemiyim

Arkadaşlar slm ben yeniyim bende geçen ayin 25de kimyasal düşük yaptım normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım düşük sonrası adet duzenide bozuluyor mu yardimci olurmusunuz ben hep günümde olurum.
düşükten sonra adet düzeni değşir ben kürtaj olduktan sonra 45 sonra adet olmuştum. rahmin toparlanması zaman alırmış stres yapma

benimde öyle yaa göğüs hassasiyeti akıntı bide bel ağrım var. kanda baktırdınızmı betahcg ye?

benimde öyle yaa göğüs hassasiyeti akıntı bide bel ağrım var. kanda baktırdınızmı betahcg ye?
evet ben gecem hafta pzt.baktirdim 69.2 cikmisti
sonra dr.uma gittim bidaha tekrarlatmadi testi 7.hafta bittigi gun bidaha gidicem
ama sen dr.a gitmediysen hemen git folik asit baslarsin en azindan,bebek icin cok onemli

evet :) daha cok yeni 4+5 Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah
dr.a gittim progestan kullaniyorum 7.hafta bitince cagirdi
Ay canım ya cok sevindimm bak Rabbim tekrar nasip etti ikimize de inşallah Allah kucagimiza almayi da nasip eder. Progestan bende kullandım canım 12. Hafta bıraktım

Ben kürtaj olmadım 3 haftalikti kendisi düştü bide korunmuyoruz eşimle
düşükten sonra kontrole gittinmi hiç. eğer rahim toparlanmadan gebe kalınırsa yüksek ihtimal sorun çıkabiliyormuş. doktor artık çocuk yapabilirsiniz demeden korunmanı tavsiye ederim. sonradan üzülmemek adına tedbir al derim canım benim

Bişey demedi kürtaj gibi durumlarda korunma gerekiyorMuş kafam çok karışık dün test yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum artik

evet ben gecem hafta pzt.baktirdim 69.2 cikmisti
sonra dr.uma gittim bidaha tekrarlatmadi testi 7.hafta bittigi gun bidaha gidicem
ama sen dr.a gitmediysen hemen git folik asit baslarsin en azindan,bebek icin cok onemli
ay gittim gittim dururmuyum korkuttu biraz beni. kürtaj sonrası gebelik dış gebelik olur falan diye ama çok şükür kesemiz oluşmuş bi tane coraspin verdi temkinli olalım diye bide Folio diye folik asit. ilk defa asprin verildiğini duydum gebelikte ama araştırdım meğer daha önce kürtaj yada düşük yapan herkese verilirmiş ilginç

İnşallah canim ya bekliyim diyorum cumaya kadar öyle yaparım artık Rabbim nasip etsin ıstiyen tüm anne olmak ıstiyon lere. Sonucu yazarım buraya test yapınca

İnşallah canim ya bekliyim diyorum cumaya kadar öyle yaparım artık Rabbim nasip etsin ıstiyen tüm anne olmak ıstiyon lere. Sonucu yazarım buraya test yapınca
hadi inşallah hayırlısı olsun hakkında. çok kafanı da takmamaya çalış eğer gebeysen etkilenmesin yawruşun

Merhabalar. Bu ilk mesajım doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim. Soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum.reglim 2 gün geçti. 2 test yaptım çok silik çok çok az ikinci çizgi oluştu.kan testi yaptırdımm sonuç 42.30 çıktı. Sizce hamile miyim?çok acemiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…