Hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Hamilemiyim

• Ankete Katılan
    3

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Hayırlı akşamlar. Benim bi sorum olacaktı Martin 27 sinde evlendim o ay adet olmadim normalde her ay adet oluyorum. düğün stresinden olmamış olabilirsin diye söyledi bir kaç kişi. her neyse nisan ayına girdik hala adet olmadim 5 gündür falan sabah idrarim koyu geliyor sürekli uykum geliyor ve gün içerisinde uyuyorum sağ ve sol kasigimda kramplar oldu adet sancisina hiç benzemiyor dünde boğazım da yanma hissi oldu. kızlar sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ne olur dua edin Anne olmak istiyorum :(

Hayırlı akşamlar. Benim bi sorum olacaktı Martin 27 sinde evlendim o ay adet olmadim normalde her ay adet oluyorum. düğün stresinden olmamış olabilirsin diye söyledi bir kaç kişi. her neyse nisan ayına girdik hala adet olmadim 5 gündür falan sabah idrarim koyu geliyor sürekli uykum geliyor ve gün içerisinde uyuyorum sağ ve sol kasigimda kramplar oldu adet sancisina hiç benzemiyor dünde boğazım da yanma hissi oldu. kızlar sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ne olur dua edin Anne olmak istiyorum :KK43:

Belirtiler varmış test yapın

Belirtiler varmış test yapın
Belirtilerin ilk başladığı gün yani 5 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı canım ama bazı kişiler çok erken yapmışsın dedi :/

Deneyim li anneler kimse yok mu yardım edecek :(

Kızlar nerdesiniz

Böyle soru gelince kendimi ultrason gibi hissediyorum :KK48::KK48::KK48: İnşallah hamilesindiir.

15 gün evleneli oldu ve hemen belirtimi oldu hemen bu kadar belirti olabiliyormu? ne ara hamile kaldinki varsa öyle bisey:S

Belirtiler gebelik belirtilerine benziyor ama adet belirtileride olabilir.Testte gözükmeden umutlanmamakta lazım.

15 gün evleneli oldu ve hemen belirtimi oldu hemen bu kadar belirti olabiliyormu? ne ara hamile kaldinki varsa öyle bisey:S
Bende zaten tecrübeli arkadaşlardan yardım almak için sordum. Bilerek test te yapmıyorum biraz daha zaman geçsin diye.

Bende zaten tecrübeli arkadaşlardan yardım almak için sordum. Bilerek test te yapmıyorum biraz daha zaman geçsin diye.
yanlis anlama olabilir ama erken belirti bu kadar cabuk oluyormu.. bende hamlie kaldigimda adetim gecikince bi anlamistim.. birde sütümsü akintidan ..alllah gönlüne göre versin ins.

Belirtiler gebelik belirtilerine benziyor ama adet belirtileride olabilir.Testte gözükmeden umutlanmamakta lazım.
Aynen öyle canım oyusden bekliyorum devam ederse test yapacam :)

yanlis anlama olabilir ama erken belirti bu kadar cabuk oluyormu.. bende hamlie kaldigimda adetim gecikince bi anlamistim.. birde sütümsü akintidan ..alllah gönlüne göre versin ins.
Âmin canım seninde inşallah. Nasip te ne varsa o olur

Hamile gibi gözüküyorsun bendede adetdönemi iki gün gecikti test yaptım idrar testi negatif kan tahlilinde pozitif çıktı yumurtalıklarımdada baya ağrı oldu şu an hamileyim cnm

Back
X