Hamilemiyim

Selda14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
5
2
1
32
Merhaba arkadaşlar 23 yasındayım erkek arkadaşımla iliskiye girdik ama bir ay falan oluyor icim bosalma olmadi adet oldum adetliyken midem bulanmaya başladı acaba hamilemiyim

Suphelendigim icin yazdim zate
şüphelendin demek ilginç ben yumurtlama dönemimde ilişkiye giremediğim için bu aydan beklentim yok sen içine boşalmadığı halde şüpheleniyorsun o zaman ben kesin hamileyim :D hay Allah ım yaa güldürdün beni :D

yoktur bişi imkansız takma kafana

Bunda bu kadar gulunecek birsey komik birseyde goremiyorum saygı duyarsanız sevinirim merak ettim sordum

İcimde suphe oldugu icin midem psikolojik olarak bulanabilir mi ya da stresten
büyük ihtimalle öyledir zaten ama canım dışarı boşalma bir korunma yöntemi değildir başka bir yol bulun bence üstelik erkek arkadaşının sağlığı için tehlikeli varikosele sebep oluyor kondom la korunabilir ya da sen hap kullanabilirsin ama bana kalırsa hiç ilişkiye girmemeniz en doğrusu ama hayat senin hayatın sen bilirsin tabii ;)

Merhaba arkadaşlar 23 yasındayım erkek arkadaşımla iliskiye girdik ama bir ay falan oluyor icim bosalma olmadi adet oldum adetliyken midem bulanmaya başladı acaba hamilemiyim
Umarım pisman olmazsın bir kız cocugu annesi olaraktan bisey soylemekte istemiyrm ama hamile deilsin adet te olmussun zaten ne hamileligi.

Back
X