Hamilemiyim?

Melek ars

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
16
3
1
28
Erkek arkadaşım içime boşaldı ve hamile kalmamam için bana hap verdi ve ben hapı dilimin altına koydum içmedimm bolsu içtimm dilimin altında eridi birazz o gidince azımdan attımm tadı azımda kaldı birazz ama hapı attım hamile kalırmıyım acaba

Amaç hamile kalmak mı kalmamak mı anlamadım ben

Erkek arkafadinin istemedigi halde bir cocukmu istiyorsun?
Cocuk istemedigine gore evlenmeyide dusunmuyor cocuga sahip cikmayida.
Bence hamile kalmayayim diye dua etmelisin.
Evlilik dışı iliskiye girmis olman bizi bağlamaz tabiiki.

Erkek arkafadinin istemedigi halde bir cocukmu istiyorsun?
Cocuk istemedigine gore evlenmeyide dusunmuyor cocuga sahip cikmayida.
Bence hamile kalmayayim diye dua etmelisin.
Evlilik dışı iliskiye girmis olman bizi bağlamaz tabiiki.
Bak o çocuğuu ben istiyorum onu kendi mm büyütmek istiyorum o bilmeden ondan bi can olsun istiyorum ben hamile değilmiyim yani :(

Ben çocuğu istiyorum sadece bu anlattıklarımm dikkat ki okuyun çocuk olur mu olmazmı

Evli değilsin sonuçta yaptığın etik değil bence ayrıca erkek arkadaşın da istemiyoken. Ayrıca tek ilişkide kalacağını zannetmiyorum. Yaptığın çok yanlış çok pişman olursun sonra

Bak o çocuğuu ben istiyorum onu kendi mm büyütmek istiyorum o bilmeden ondan bi can olsun istiyorum ben hamile değilmiyim yani :KK43:
Bilemem ama ne ilaciymis ki oyle hamile kalmani engelleyecek. Hamile kalmani engelleyecegini hic sanmiyorum. Tam olarak icmemissinde.
Hem 1 sefer icmekle engellermi? Dogum.kontrol hapi ise onu bir hafta onceden filan kullanmaya basliyorsun galiba. (Hic kullanmadim bilemiyorumda)

Yasiniz kac bu arada? Aileniz kizmazmi

Bilemem ama ne ilaciymis ki oyle hamile kalmani engelleyecek. Hamile kalmani engelleyecegini hic sanmiyorum. Tam olarak icmemissinde.
Hem 1 sefer icmekle engellermi? Dogum.kontrol hapi ise onu bir hafta onceden filan kullanmaya basliyorsun galiba. (Hic kullanmadim bilemiyorumda)

Yasiniz kac bu arada? Aileniz kizmazmi
19 yaşındayım ailemm alışıcaktırr

Evli değilsin sonuçta yaptığın etik değil bence ayrıca erkek arkadaşın da istemiyoken. Ayrıca tek ilişkide kalacağını zannetmiyorum. Yaptığın çok yanlış çok pişman olursun sonra
Ben o çocuğu istiyorum şimdi söle hamile kalırmıyım

sanırım ertesi gün hapı ella kullandın.. ya da kullanamadın :) ama bunun etkisini yalnızca adetin geçtikten sonra anlayabilirsin. Beden senin bedenin ben orasına karışmam karışamam.. Ancak hamilelik maalesef o kadar kolay olmuyor canım yaaa.. Hamile kalabilirsin de kalmayabilirsin de.. Yani o tamamen sperm ve yumurtanın buluşmasına kalmış ;)

sanırım ertesi gün hapı ella kullandın.. ya da kullanamadın :) ama bunun etkisini yalnızca adetin geçtikten sonra anlayabilirsin. Beden senin bedenin ben orasına karışmam karışamam.. Ancak hamilelik maalesef o kadar kolay olmuyor canım yaaa.. Hamile kalabilirsin de kalmayabilirsin de.. Yani o tamamen sperm ve yumurtanın buluşmasına kalmış :KK66:
Sence kalırmıyımm

Neden bu yaşta bir çocuk sahibi olmak istiyorsun hemde evlilik dışı..nasıl bir neden seni bu duyguya itiyor merak ettim ama bu şekilde kendinede olacak çocuğa da yazık edersin.ertesi gün hapı vermiştir muhtemelen

Neden bu yaşta bir çocuk sahibi olmak istiyorsun hemde evlilik dışı..nasıl bir neden seni bu duyguya itiyor merak ettim ama bu şekilde kendinede olacak çocuğa da yazık edersin.ertesi gün hapı vermiştir muhtemelen
Bakk o gidioo ve ben onu çok seviyorumm onun için herşeyi yaptımm ondan bi can olsun istiyorummm

Adetin düzenli oluyor mu? Oluyorsa ilişkiye girdiğinizde ovulasyon yani yumurtlama gününde miydin? Erkek arkadaşının sperm sayısı nasıldır? Sperm morfolojisi iyi midir? Canlılığı hareketliliği filan döllemeye uygun mudur? Senin tüplerinde herhangi bir tıkanıklık var mıdır? Rahim duvarının kalınlığı yeterli midir? Sen bize bunların cevabını ver biz de sana hamile kalma ihtimalinin yüzde kaç olduğunu söyleyelim canım :)

Şuan yapabileceğin tek şey beklemek. Adetin en az 3 gün geçtikten sonra bir test yaparsın, ikinci çizgi silik bile olsa çıkmışsa hamilesin demektir. Onun dışında şuan kimse senin hamile olup olmadığını bilemez...

Back
X