Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalmak istiyorummAmaç hamile kalmak mı kalmamak mı anlamadım ben
Bak o çocuğuu ben istiyorum onu kendi mm büyütmek istiyorum o bilmeden ondan bi can olsun istiyorum ben hamile değilmiyim yaniErkek arkafadinin istemedigi halde bir cocukmu istiyorsun?
Cocuk istemedigine gore evlenmeyide dusunmuyor cocuga sahip cikmayida.
Bence hamile kalmayayim diye dua etmelisin.
Evlilik dışı iliskiye girmis olman bizi bağlamaz tabiiki.
Bilemem ama ne ilaciymis ki oyle hamile kalmani engelleyecek. Hamile kalmani engelleyecegini hic sanmiyorum. Tam olarak icmemissinde.Bak o çocuğuu ben istiyorum onu kendi mm büyütmek istiyorum o bilmeden ondan bi can olsun istiyorum ben hamile değilmiyim yani![]()
19 yaşındayım ailemm alışıcaktırrBilemem ama ne ilaciymis ki oyle hamile kalmani engelleyecek. Hamile kalmani engelleyecegini hic sanmiyorum. Tam olarak icmemissinde.
Hem 1 sefer icmekle engellermi? Dogum.kontrol hapi ise onu bir hafta onceden filan kullanmaya basliyorsun galiba. (Hic kullanmadim bilemiyorumda)
Yasiniz kac bu arada? Aileniz kizmazmi
Ben o çocuğu istiyorum şimdi söle hamile kalırmıyımEvli değilsin sonuçta yaptığın etik değil bence ayrıca erkek arkadaşın da istemiyoken. Ayrıca tek ilişkide kalacağını zannetmiyorum. Yaptığın çok yanlış çok pişman olursun sonra
Sence kalırmıyımmsanırım ertesi gün hapı ella kullandın.. ya da kullanamadın :) ama bunun etkisini yalnızca adetin geçtikten sonra anlayabilirsin. Beden senin bedenin ben orasına karışmam karışamam.. Ancak hamilelik maalesef o kadar kolay olmuyor canım yaaa.. Hamile kalabilirsin de kalmayabilirsin de.. Yani o tamamen sperm ve yumurtanın buluşmasına kalmış![]()
Peki. Bekleyip goreceksin. Adet donemin geçerse test yaparsın19 yaşındayım ailemm alışıcaktırr
Sence kalırmıyımm
Bakk o gidioo ve ben onu çok seviyorumm onun için herşeyi yaptımm ondan bi can olsun istiyorummmNeden bu yaşta bir çocuk sahibi olmak istiyorsun hemde evlilik dışı..nasıl bir neden seni bu duyguya itiyor merak ettim ama bu şekilde kendinede olacak çocuğa da yazık edersin.ertesi gün hapı vermiştir muhtemelen