Hamilemiyim?

eğer yumurtlama gunlerinde iseydin hamilelik söz konusu olabilir!çünkü hapı da tam kullanmamışsın anladığım kadarıyla

Bende herhangi bi hastalık yada sorunn yokk

Bakk o gidioo ve ben onu çok seviyorumm onun için herşeyi yaptımm ondan bi can olsun istiyorummm

giderse gitsin beyaaa başkası gelir... tapmayın şu adamlara öküz onlar öküz :)

biraz bağımsız olun adam muhtemelen gidiyosa başkası da vardır ya da olacaktır.... bak sen hayvan herife hem yap hem bi de hap ver kıza.... kendi zevkinden ödün de vermiyo paşa... sen bu bencil adamdan mı bi parça istiyon kes bitarafını koy kitap arasına kurut :)))

kız 19 yaşında bebe bakılmaz boşver senin festivallerde üniversite kampüslerinde felam olman lazım şekerim....

Bakk o gidioo ve ben onu çok seviyorumm onun için herşeyi yaptımm ondan bi can olsun istiyorummm
Tamam canım ama gidecek adam çocuk olsada gider kendine yazık etme geçer bu duygular zaten seviyorsa kalsın dimi gidecekse ne hayri varki mutluluk değil eziyet yani duygularına hapsetme bunlarhep geçiyor

Bakk gitmek için nedeni var çünkü zorundaaa anladınmıı geri gelicekk

Bende herhangi bi hastalık yada sorunn yokk
Nerden biliyorsun herşey normal gibi görünüyor olsada vücudunda ters giden şeyler olabilir sevgilin sağlıklı dursada çıkan sıvıda illa sperm olacak diye birsey yok dünyada ne kadar çok herseyi normal görünmesine rağmen tüp bebekle bile çocuğu olamayan sebepsiz infertil insanlar var...

Yok yumurtlama gününde değildim
O zaman pek ihtimali yok eğer yumurtlamada sapma olmadıysa yani erken yada geç yumurtlama olmadıysa.sen bu fikirden vazgeç canım ınan gebelik,lohusalik,bebek büyütmek inanılmaz bir psikoloji güç istiyor duygular çok yoğunlaşıyor bu şekilde atlatamazsın birgün gerçekten anne olmak isteyince dene o güç o zaman olur.çok gençsin daha neler var önünde doğru kararlar verki dönüşü olmayan pişmanliklarin olmasın

Bu aralar karnımda bişiler hissediyo gibiyimm önceden böle olmamıştıı tuhaff

Bu aralar karnımda bişiler hissediyo gibiyimm önceden böle olmamıştıı tuhaff
Kaç gün oldu ilişkiden sonra öyle iki üç günde değişiklik olmaz hemen sen psikolojik olarak çok istediğin için vücudun beynin büyük ihtimalle seni kandırıyor bunu gebeliği çok isteyen bir çok kadın sürekli yaşıyor

Peki bişi sorcam yumurtlama gününde değilsem ve erkeğin spermi bi gün boyunca içimde kalsa hamile kalabilirmiyimm

Valla cocugu doguracaksan sen bilirsin. Hamile olabilirsinde olmayabilirsinde... reglinin kacinci gunuydu.

Valla cocugu doguracaksan sen bilirsin. Hamile olabilirsinde olmayabilirsinde... reglinin kacinci gunuydu.
5 in de hasta oldum 10 da hastalığım bitti ve dün onunla birlikte olduk spermi hep içimde kaldı temizlemedim gün boyu aktı onun suyu içimden
Ve yumurtlama döneminde olduğumu bilmiomm

Erkekte gerçekten sağlıklı sperm varsa 3 gün yaşıyor süper o zaman şansın var...
5 in de hasta oldum 10 da hastalığım bitti ve dün onunla birlikte olduk spermi hep içimde kaldı temizlemedim gün boyu aktı onun suyu içimden
Ve yumurtlama döneminde olduğumu bilmiomm hamile kalabilme ihtimali var dimii

Burada erkek arkadaşlarınızı zorla çocuk sahibi yapma teknikleri öğrenemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…