Hamilemiyim

Nazmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
245
147
53
34
Merhabalar adetime 3 gün varken gebelik testi yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal ikisinde de silik çıktı. Cuma günü beta testi yaptırdım. Lakin doktora göstermedim 62,50 çıktı sizce hamilemiyim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 86
Tebrikler sağlıcakla alın kucağına bebeginizi:))))henüz yeni bir gebelik değer git gide yükselecektir.

Merhabalar adetime 3 gün varken gebelik testi yaptım biri erken gebelik testi diğeri normal ikisinde de silik çıktı. Cuma günü beta testi yaptırdım. Lakin doktora göstermedim 62,50 çıktı sizce hamilemiyim.
Hamilesin cnm tebrik ederim darisi bizim basimiza :)

Tebrik ederimm, inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz :)

Selam,2 idrar testinizde çift çizgi yani pozitif.ayrıca kan testi yaptirmissiniz o da 5'in epey üzerinde 62.5 cikmis.bu da pozitif.Sizce hamile misiniz bundan sonra sağlıklı bir gebelik olup olmadığını takip etmeniz gerekiyor.bunun içinde bhcg artışına bakmanız gerekir.2 günde bir yaklaşık 2 katı (minimum %66 oraninda) artması gerekir.sağlıklı bir gebelikse 1500 lu seviyelere geldiğinde vajinal ultrason ile bebeğin kesesi görülebilir.Sizin Cuma 62 ise yaklaşık 13-15 eylül gibi beta seviyesinin 1500 u geçmesi gerekir.Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.

Back
X