Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gün geçmiş zaten beklemeye gerek yok acilen falan gidip kan testi yaptırabilirsin canımBende öyle düşünüyorum cumaya kadar bekliycem olmazsam Kan testi yaptiricam
İnsllah canm guzel haberlerini bekliyorzzzz insllah hamilesindirKızlar dua edin bana hamile olayım ya![]()
Canm 7 gun gecmis hamileysen cikmasi lazim testte aslnda ama gec dollenme olmus olabilir bencr kan testi ile icini rhatlat insallah hamilesindir:)Kızlar ben bugün katıldım araniza 3 yıllık evliyim adetim 7 gün geçti kasiklarimda ağrı oluyor ara ara batma gibi belim de ağrıyor akintim da fazla Ama iki tane test yaptım negatif çıktıçıktı sizce hamile olabilirmiyim???
Insallah canim rabbim sizede nasip etsin dua et bol bolİnşallah canım ya çok istiyorum çünkü
inşallah canım hamilesindir, güzel haberlerini bize de bildirİnşallah canım inşallah
canım hastaneye göre değişiyor sanırım o durum. Bende mesela benim değerim ve karşısında olması gereken değer yazıyordu. sen burda yazarsın ya da fotosunu yüklersin bakarız :)kan verdim sonucu 2 saat sonra cıkıcak bekliyorum bakalım birde cok soru sordum ama birsey daha sorucam sonucta pozitif negatif mi yazıyor yoksa kan degerlerimi?
Genelde pozitif ya da negatif yazar canim sen olmadi direk degeri yaz buraya tam anlayamazsan cunku heyecandan anlamayacaksin buyuk ihtimal :)tamam canım![]()