hamilemiyim

temay

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
26
4
6
31
Kızlar ben bugün katıldım araniza 3 yıllık evliyim adetim 7 gün geçti kasiklarimda ağrı oluyor ara ara batma gibi belim de ağrıyor akintim da fazla Ama iki tane test yaptım negatif çıktıçıktı sizce hamile olabilirmiyim???

testleriniz negatif çıkmış ama bi kan testi ile kesin bir sonuç alabilirsiniz

Bende öyle düşünüyorum cumaya kadar bekliycem olmazsam Kan testi yaptiricam

Kızlar birşey daha sorucam randevu alıp mi gidiyoruz yoksa özele gidip hemen yaptirabilirmiyiz

Özele gidin direk test yaptırabilirsiniz sonuçlar yaklaşık 2 saat sonra çıkıyor, hiç durmayın gidin bence :)

Kızlar ben bugün katıldım araniza 3 yıllık evliyim adetim 7 gün geçti kasiklarimda ağrı oluyor ara ara batma gibi belim de ağrıyor akintim da fazla Ama iki tane test yaptım negatif çıktıçıktı sizce hamile olabilirmiyim???
Canm 7 gun gecmis hamileysen cikmasi lazim testte aslnda ama gec dollenme olmus olabilir bencr kan testi ile icini rhatlat insallah hamilesindir:)

kan verdim sonucu 2 saat sonra cıkıcak bekliyorum bakalım birde cok soru sordum ama birsey daha sorucam sonucta pozitif negatif mi yazıyor yoksa kan degerlerimi?

kan verdim sonucu 2 saat sonra cıkıcak bekliyorum bakalım birde cok soru sordum ama birsey daha sorucam sonucta pozitif negatif mi yazıyor yoksa kan degerlerimi?
canım hastaneye göre değişiyor sanırım o durum. Bende mesela benim değerim ve karşısında olması gereken değer yazıyordu. sen burda yazarsın ya da fotosunu yüklersin bakarız :)

Back
X