Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme yasadıysan testte hemen göremeyebilirsin kan testi daha kesin sonuç verirKızlar ben bugün katıldım araniza 3 yıllık evliyim adetim 7 gün geçti kasiklarimda ağrı oluyor ara ara batma gibi belim de ağrıyor akintim da fazla Ama iki tane test yaptım negatif çıktıçıktı sizce hamile olabilirmiyim???
Hayırlısı olsun üzülme canımKızlar negatif![]()
Aynı durumu 2 aydır bende yaşıyorum adet gecikince hevesleniyorum hemen test sonra negatif ve adetİnsan hevesleniyor ister istemez ama olsun napalim kısmet![]()
canım benim üzülme sakın, kısmet bu işler evet. En kısa zaman da Allah sana da nasip etsin inşallahİnsan hevesleniyor ister istemez ama olsun napalim kısmet![]()
Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versincanım benim üzülme sakın, kısmet bu işler evet. En kısa zaman da Allah sana da nasip etsin inşallah![]()
Hayrlsi olsun canm dua et rabbim sanada nasip etsn insallah. Stres etkiliyo adet döngüsünü ondan olablrBen hala adet olmadım kist falan mi var acaba çünkü hiç gecikmezdim hatta erken olurdum geç olmazdım en son 11 Ağustosda oldum 31inde olmam lazımdı ama olmadım hala da olmuyorum adet belirtim de yok
Ben hala adet olmadım kist falan mi var acaba çünkü hiç gecikmezdim hatta erken olurdum geç olmazdım en son 11 Ağustosda oldum 31inde olmam lazımdı ama olmadım hala da olmuyorum adet belirtim de yok
Kan testi yap cnm kesin sonuc alirsin.Çünkü hamilelik belirtileri var normalde adetleriniz duzenlimi ?Kızlar ben bugün katıldım araniza 3 yıllık evliyim adetim 7 gün geçti kasiklarimda ağrı oluyor ara ara batma gibi belim de ağrıyor akintim da fazla Ama iki tane test yaptım negatif çıktıçıktı sizce hamile olabilirmiyim???