hamilemiyim

Geç döllenme yasadıysan testte hemen göremeyebilirsin kan testi daha kesin sonuç verir

Ben hala adet olmadım kist falan mi var acaba çünkü hiç gecikmezdim hatta erken olurdum geç olmazdım en son 11 Ağustosda oldum 31inde olmam lazımdı ama olmadım hala da olmuyorum adet belirtim de yok

Ben hala adet olmadım kist falan mi var acaba çünkü hiç gecikmezdim hatta erken olurdum geç olmazdım en son 11 Ağustosda oldum 31inde olmam lazımdı ama olmadım hala da olmuyorum adet belirtim de yok
Hayrlsi olsun canm dua et rabbim sanada nasip etsn insallah. Stres etkiliyo adet döngüsünü ondan olablr

geç döllenme olabilir öncelikle kendinizi hamileymiş gibi ümitlendirmeyin ama bayramdan sonra kan testi kesin bilgi verir

Kızlar yardım edin bana ya adetime 8 gun kala test yaptım sılık cizgi cıktı bugun tekarr yaptım negatıf hamilemiyim değilmiyim ya cok sevinmistik bole bıı durum basına gelen varmı bi kimyasal gebelik gecirdim daha önce yinemi aynı die korkuyorum

Kan testi yaptır canım o kesin sonuç verir hem içinde rahatlamış olur

Ya calısıyorum gidemedim bi türlü sizce hamilemiyimdir yoksa ilk test yanlışmıydı

Kan testi yap cnm kesin sonuc alirsin.Çünkü hamilelik belirtileri var normalde adetleriniz duzenlimi ?

Kızlar bugun yine yaptım ve negatıf healde ilk test yanlış cıkmıs umudumu kaybettim artık

Mr b arkadaslar burada yeniyim anne olmak cok istiyorum 1 senedir esimle deniyoruz bu ay 13 unde yumurtlama donemim di degerlendirdik 19 unda regli olmam gerekiyotdu olmadim karnim agDidi dun gece agizimda kuruluk ve 2 gun once si alt bolgemde batma basladi ara ara agrilar geliyor regli oldum saniyorun ama birsey yok sizce ne yapmaliyim lutfen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…