- 18 Ağustos 2016
- 18
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi halidebilgin
-
Benimde 9 ekim adet günümdú.Ama 4 gündúr adet olmadim.Bi hafta dolsun test yapicam bnmde adetlerim düzenli.1 gün bile gecikmez belki hamileyizBayanlar ekimin onunda regl gunumdu ama hala adet olmadim uç gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim ki hic gecikmem olmazdi evde gebelik testi yapsam uç günlük gecikmeyle testte cikarmi birde arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor beşdk sonra kkayboluyor o agri hamile olduğu halde regl gününde sancisi olan var mi şimdiden tesejkurler
Aminn canm insallah bu ay vardır çok heyecanliyim ama test yapmaktansa korkar oldum hem yapmak istiyorum hem yapmamak karman çorman oldumEmiinşallah post: 48410554 .!.:Sancı hem regl hem hamilelik belirtisi olduğu için ayırdetmek zor canım. 3 günlük gecikmede eğer hamileysen silik bile olsa testte cikar. Sabah ilk idrarla dene bakalim. İnşallah gönlüne göre olur.
Merhaba canim benimde 10 ekimdi bat gelen yok ama bir haftadir kasik ve bel agrisi var. Bende korkuyorum test yapmaya icinden bi ses kirmizilari gorcen diyor o yuzden umitlenmek istemiyorum.Bayanlar ekimin onunda regl gunumdu ama hala adet olmadim uç gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim ki hic gecikmem olmazdi evde gebelik testi yapsam uç günlük gecikmeyle testte cikarmi birde arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor beşdk sonra kkayboluyor o agri hamile olduğu halde regl gününde sancisi olan var mi şimdiden tesejkurler
Hiç durma yap varsa kesin çıkarBayanlar ekimin onunda regl gunumdu ama hala adet olmadim uç gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim ki hic gecikmem olmazdi evde gebelik testi yapsam uç günlük gecikmeyle testte cikarmi birde arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor beşdk sonra kkayboluyor o agri hamile olduğu halde regl gününde sancisi olan var mi şimdiden tesejkurler
Cearetimi toplayabilsem bi bende yapicamda bir turlu yapamiyorumBenimde adet olacakmis gibi agrilarim olurdu ve test yapmaktan korkuyodum sizin gibi 5 gun gecikmeyle test yaptim silikte olsa cikti.rabbim gonlunuze gore vesin
Regl günümde öncesinde ve sonrasında o sancıyı çektim. Ha geldi ha gelecek regl diye bekledim çünkü aynı sanciydi. 10 gun sonra test yaptim pozitif :) test yap varsa cikarBayanlar ekimin onunda regl gunumdu ama hala adet olmadim uç gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim ki hic gecikmem olmazdi evde gebelik testi yapsam uç günlük gecikmeyle testte cikarmi birde arada adet olacakmisim gibi sancim oluyor beşdk sonra kkayboluyor o agri hamile olduğu halde regl gününde sancisi olan var mi şimdiden tesejkurler
Hadi gözün aydın Allah sağlıkla doğurmayı nasip Etsin herkese bu mutluluğu yaşatsın Can'ım bende umutluyum bu ay ıkınci çocuğu denıyoruz bizde inş olurKizlar bu gün dayanamayıp test yaptim ve pozitifi gördüm çok güzel bir duyguymus allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?